Doduše, za srnećinu nisu sigurno, tamo su svi lovci i sve ih zajedno boli kurac za zabranu lova na srne, a domaće vino jedino ima u Bogojevu, otelo sorta, tri dana glava pada od njega :)
To ti je Bački Gračac, tamo su svi Mane, Dane, Branko i Mile - još kažu stoljca i gujsca, kad je nešto pokvareno pitaju "Ko je sjebo?" i svi su prvoborci :)
Kraljevi! Tamo kod jezera se mi (sve terenske ekipe, nas osam) skupili i oćemo da pravimo roštilj. I dođoše ti nji' trojica i šta radite, oće da se ruši, oće da se zida i kažu zajebite vi te vaše roštilje i u roku od pola sata bio pristavljen gulaš. Dinar nam nisu tražili, popili Boga oca vina i ta srnetina... Ma, svaka im čast.
ја сам за...е сад не знам како да организујем екипу. прошли пут кад се покренула прича о овако нечему били ремац, дуб и ја на баскету...толко нас се скупило лололо
ал контам овај пут озбиљније да приступим организацији, па можда нешто и направимо.
Ima, ima, u Gračcu se ja nalip'o uf! :D
01. Džoni
02. Ninčilo
03. Fejs
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Reme
07. Blejk Grifin
10. Deky
Tamo nema ni čokot grožđa da deci pokažu kako izgleda to voće...
Mi krkali srneći gulaš i nalokali se vina ko pravi. E sad odakle je vino ne znam, domaćin kaže - domaće.
AHAHAHAHAHAHAHA, ZAJEBALE TE LIKOTE!
Doduše, za srnećinu nisu sigurno, tamo su svi lovci i sve ih zajedno boli kurac za zabranu lova na srne, a domaće vino jedino ima u Bogojevu, otelo sorta, tri dana glava pada od njega :)
To je izgleda onaj fazon - komunisti njegovom dedi oduzeli vinograd posle rata, ali i dan danas pravi najbolje vino u kraju.
TO JE TO! AHAHAHHAAHA
Gulaš objasnio neke stvari.
To ti je Bački Gračac, tamo su svi Mane, Dane, Branko i Mile - još kažu stoljca i gujsca, kad je nešto pokvareno pitaju "Ko je sjebo?" i svi su prvoborci :)
Kraljevi! Tamo kod jezera se mi (sve terenske ekipe, nas osam) skupili i oćemo da pravimo roštilj. I dođoše ti nji' trojica i šta radite, oće da se ruši, oće da se zida i kažu zajebite vi te vaše roštilje i u roku od pola sata bio pristavljen gulaš. Dinar nam nisu tražili, popili Boga oca vina i ta srnetina... Ma, svaka im čast.
a to jezero su iskopali jer im dopizdilo da idu na bazen u Odžake - skupili se i iskopali jezero, "da se ima đe za prvi maj izać' jeba' ga ti..."
Ја сам за те караване. У свако доба.
ahahahaha kako odzvanja u glavi
01. Džoni
02. Ninčilo
03. Fejs
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Reme
07. Blejk Grifin
10. Deky
лол можемо да вас добијемо са играћем мање и голом минуса
To bi moglo da se proveri već početkom sledećeg meseca, ako ste za.
ја сам за...е сад не знам како да организујем екипу. прошли пут кад се покренула прича о овако нечему били ремац, дуб и ја на баскету...толко нас се скупило лололо
ал контам овај пут озбиљније да приступим организацији, па можда нешто и направимо.
ТОЛЕ МИНИ-ЛИГА лоло
Морамо направимо табелу, грбове и клупске кафане, ово постаје преозбиљно. МАНЧО ЗВАЛИ ТЕ ИЗ АРСЕНАЛА, АЛИ УКРАИНСКОГ лололо
može njari da vam igra lololo
мети ме на спискоаааа
тандр
Subota u 16:00? Dolazim.