Vukajlija Ol Star fudbal

1. Staljine došao bi ja, al neću da se ljuljam.

2. Nismo ovaj vikend prodiskutovali o tom putu u KG, mada je moguć da se izvede. Sledeći vikend ćemo porazgovarati mi iz BG-a, ti baci spiku sa ovima iz KG-a, pa otvarno temu.

3. Izgleda da sam ja jedini spreman za saradnju ovde, pa dobro makar mogu sam da se ljuljam na ljuljasci :D

Kul, bili smo na fudbalu u subotu i blejali i niko se nije setio karavana, jbg ideja je kul, ali mrka kapa da će nešto da se desi ove godine, jer mi smo dekY_ntirali svi i bogat raspored dešavanja imamo sad, okupljanje u NS, počinje prvenstvo u Stojniku... Taaakooo da ako nam se digne tuki mi ćemo te kontaktirati ;)

4. Da ne bude zabune ja sam PR Gubitnika, sa službom iz Laste se nismo dogovarali oko zajedničkog saopštenja za javnost.

5. Лепши си од Снежане Филиповић. <3

6. Taaakooo da ako nam se digne tuki mi ćemo te kontaktirati ;)

Ma ne, ovo nikako nije pogrešno zvučalo. :D
    Gugašvili, otvori temu negde pred kraj meseca, kad budemo znali kako stojimo s finansijama i sa svim ostalim čudima.

7. Visarijonoviču puši kurac, ne piše se metter nego matter.

8. A i svejedno možeš da pušiš kurac OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

9. Управа клуба Губитник се јавља са допунским саопштењем јер из техничких разлога наш ПР Деки није добио целокупно саопштење. Кривац је отпуштен а допуна је у виду питања и гласи:

Колко смо ми ту добри?!

За све остале договоре, може се наставити са устаљеном праксом комуникације са нашом ПР службом. Извињавамо се на пропусту нашим фановима и целој фудбалској Србији.

10. E ljudi nista licno nemojte da shvatite niti da mislite da hocu da se svadjam, nego sam ovo gore napisao samo zbog toga da bih privukao paznju heheh :D

EDIT: a sto se tice fudbala, pa ono dogovaracemo se, samo sam hteo da vidim kako ovi nasi stoje, da li ima nekog ko hoce i to, ajde videcu da bacim koji pvt, pa posle nek to krene od jednog do drugog :D

11. Arlovski ajde oladi vise, ne znam koji ti je kurac to vise zanimljivo ali meni nije jer brate ne znam sta vise nije u redu...

12. НИЈЕ У РЕДУ ДА ТИ ПУШИ КУРАЦ!

13. PUŠI KURAC BRE ŠTA NIJE ZANIMLJIVO

14. NIŠTA NIJE U REDU! PUŠITE KURAC SVI BAŠ!
    DEKI PUŠI KURAC!!!

15. ARLOVSKI PUŠI KURAC!!1

16. Već sam ga popušio. Opako!
    DEKI PUŠI KURAC!

17. šta ti je bilmezu? Uzeli ti flašicu?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.