Nismo ovaj vikend prodiskutovali o tom putu u KG, mada je moguć da se izvede. Sledeći vikend ćemo porazgovarati mi iz BG-a, ti baci spiku sa ovima iz KG-a, pa otvarno temu.
Kul, bili smo na fudbalu u subotu i blejali i niko se nije setio karavana, jbg ideja je kul, ali mrka kapa da će nešto da se desi ove godine, jer mi smo dekY_ntirali svi i bogat raspored dešavanja imamo sad, okupljanje u NS, počinje prvenstvo u Stojniku... Taaakooo da ako nam se digne tuki mi ćemo te kontaktirati ;)
Da ne bude zabune ja sam PR Gubitnika, sa službom iz Laste se nismo dogovarali oko zajedničkog saopštenja za javnost.
Лепши си од Снежане Филиповић. <3
Ma ne, ovo nikako nije pogrešno zvučalo. :D
Gugašvili, otvori temu negde pred kraj meseca, kad budemo znali kako stojimo s finansijama i sa svim ostalim čudima.
Visarijonoviču puši kurac, ne piše se metter nego matter.
A i svejedno možeš da pušiš kurac OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Управа клуба Губитник се јавља са допунским саопштењем јер из техничких разлога наш ПР Деки није добио целокупно саопштење. Кривац је отпуштен а допуна је у виду питања и гласи:
Колко смо ми ту добри?!
За све остале договоре, може се наставити са устаљеном праксом комуникације са нашом ПР службом. Извињавамо се на пропусту нашим фановима и целој фудбалској Србији.
E ljudi nista licno nemojte da shvatite niti da mislite da hocu da se svadjam, nego sam ovo gore napisao samo zbog toga da bih privukao paznju heheh :D
EDIT: a sto se tice fudbala, pa ono dogovaracemo se, samo sam hteo da vidim kako ovi nasi stoje, da li ima nekog ko hoce i to, ajde videcu da bacim koji pvt, pa posle nek to krene od jednog do drugog :D
PUSI KURAC!
Arlovski ajde oladi vise, ne znam koji ti je kurac to vise zanimljivo ali meni nije jer brate ne znam sta vise nije u redu...
lololo
НИЈЕ У РЕДУ ДА ТИ ПУШИ КУРАЦ!
PUŠI KURAC BRE ŠTA NIJE ZANIMLJIVO
NIŠTA NIJE U REDU! PUŠITE KURAC SVI BAŠ!
DEKI PUŠI KURAC!!!
ARLOVSKI PUŠI KURAC!!1
Već sam ga popušio. Opako!
DEKI PUŠI KURAC!
šta ti je bilmezu? Uzeli ti flašicu?
12
Staljine došao bi ja, al neću da se ljuljam.