2:1 za Lastoa u partijama (mada su diskutabilni sastavi i jednih i drugih), Prva 4:1 (mislim da je tad prekinuta) Lasta, 5:4 druga isto oni, i treća 5:1 Gubitnik uzvraća udarac.
Тандров гол био најлепшији, скинуо је прашину. И мој није лош, са пола терена. Тако играм кад се изнервирам једино, иначе ме боли патка. И кад Фејс виче на мене. кме
Khm khm.
Inače, ja bih uskoro morao da menjam završetke svojih ekstremiteta.
Ćestitam i ekipi Gubitnikoa, stvarno je bilo ljepih golova. A ćestitam i nama na taslačenju. olololol
I da ponovimo:
E ne znam kako vi ali mislim da bi zaista trebalo da otvorimo neku temu ako cemo da igramo fudbal u kg-u. Jer ovo ne prati mnogo ljudi izvan kg-a (ako sam dobro primetio) vec najvise BG i okolina. A da saljem pvt svima, ne da mi se zaista :). Nego lepo roknemo kao neko okupljanje u kg-u, krkanluk neki i fudbalica pre toga :D
КОИ САМ ЕВРОГОЛ ДАО ДАНАС
I JA! I OPET SAM NERVIR'O FEJZA U ODBRANI! Izvini Fejzaro. :*
EEEEEEEE (onomatopeja drekavca)
који резултат?
2:1 za Lastoa u partijama (mada su diskutabilni sastavi i jednih i drugih), Prva 4:1 (mislim da je tad prekinuta) Lasta, 5:4 druga isto oni, i treća 5:1 Gubitnik uzvraća udarac.
стварно сте, оно, као, мислим, немам речи...
Тандров гол био најлепшији, скинуо је прашину. И мој није лош, са пола терена. Тако играм кад се изнервирам једино, иначе ме боли патка. И кад Фејс виче на мене. кме
TI SI PRVI GOLMAN MARVELJEEEE!
Nije prekinuta prva Lari, normalno je završena 5.1.
Mi nismo dali lepe golove, nego smo dali golove lololo
Jebi gubitnikoa!!!!!!!
МИ ИГРАМО ЗА ПУБЛИКУ, САМО АТРАКТИВНО!
Mi igramo na rezultat, al vas jebemo atraktivno lololo
Добро, Џони, колико стоји у евиденцији укупан резултат?
Khm khm.
Inače, ja bih uskoro morao da menjam završetke svojih ekstremiteta.
Ćestitam i ekipi Gubitnikoa, stvarno je bilo ljepih golova. A ćestitam i nama na taslačenju. olololol
I da ponovimo:
Jebga, nisam video peti.
Žoga bonito bre!
ЈА ЕДГАР!
Aw.
E da jebote! Pozovite još neke pripadnice ljepšega spola, MIDORI NAM SE SMORILA! Stoko jedna neuviđajna...
оставио сам кожу на терену, буквално
E ne znam kako vi ali mislim da bi zaista trebalo da otvorimo neku temu ako cemo da igramo fudbal u kg-u. Jer ovo ne prati mnogo ljudi izvan kg-a (ako sam dobro primetio) vec najvise BG i okolina. A da saljem pvt svima, ne da mi se zaista :). Nego lepo roknemo kao neko okupljanje u kg-u, krkanluk neki i fudbalica pre toga :D
lolololo
Izgleda da sam ja jedini spreman za saradnju ovde, pa dobro makar mogu sam da se ljuljam na ljuljasci :D