A pazi, Arči je čista neka rasa....'bem li ga neka Kineska. Kad sam ga video, smejao sam se pola sata.
Kako sam se ismejao, majko mila! Zamisli tu žalosnu sudbinu kad si i i na takmičenju za najružnije pseto na svetu ispao drugi :)
Ma znaš kakvo takmičenje. Ludilo. Dele se na mešance i čiste. Pa pobednik mešanaca, protiv pobednika čistih. Na kraju sledi "Krug šampiona" gde svi prethodni (živi) pobednici bleje i tu je konačni izbor ko je najgadniji. Arči ih je pocepao jednoglasno :)
Ne zajebavam. Nego nemam pojma, je l' treba još nešto, šta znam. Znam da treba da ležim. Kakav sam gadan ju ju ju ju ju...
Imaš u apoteci duzmeš sterilni talk, pa neka te žena natapkava i tuširaj se često mlakom vodom i blagim sapunima da ti se to ne presuši, a i da bi smanjio mogućnost infekcije i da bi te manje svrbelo. ako dobiješ temperaturu, skidaj je andolima.
Nemoj da se češeš!
Trebaš da kad ustaneš pre prvog pranja zuba, jela, pića... znači onako najmljecavijim jezikom koji je tad prekriven najvećom količinom bakterija uzmeš i svaku boginju položeš.
To je Arči. Pobednik na izboru za najružnijeg psa na svetu 2006. godine. Da nije umr'o, kažu da bi i 2007. odbranio titulu.
Ne pogrešio sam. To je Elvud..on je bio drugoplasiran čini mi se. Saću da nađem Arčija.
Elvud je mešanac. Drekavca.
Kako sam se ismejao, majko mila! Zamisli tu žalosnu sudbinu kad si i i na takmičenju za najružnije pseto na svetu ispao drugi :)
A pazi, Arči je čista neka rasa....'bem li ga neka Kineska. Kad sam ga video, smejao sam se pola sata.
Ma znaš kakvo takmičenje. Ludilo. Dele se na mešance i čiste. Pa pobednik mešanaca, protiv pobednika čistih. Na kraju sledi "Krug šampiona" gde svi prethodni (živi) pobednici bleje i tu je konačni izbor ko je najgadniji. Arči ih je pocepao jednoglasno :)
01. Leprikon
02. Agilni
03. Zoki Munja
04. Ombre
05. Arlovski
06. Fejs
07. Blejk Grifin
08. Megot
09. Lari Andervud
10. Deky
11. Laki
12. Tandrčak
FUDBAL JE U 13:00
Ajmo prijave, da se lepo skupite.
Od mene ništa. Po svemu sudeći sam fasovao boginje. Nevera.
Elvude izdajo!
Gde god da me pogodi lopta puknuće mi bubuljica :)
A reci, ovaj Arči je gadniji od Elvuda.
Inače, je l' zna neko šta uopšte da radim s ovim boginjama?
Da ono, izblejim dok ne prođu ili nešto treba da se cimam?
Kako misliš šta da radiš sa boginjama? Pa naravno da moraš da ih odležiš. Zajebavaš?
E jebi ga, Džoni. Odleži.
Praznina ispod mene na spisku...
Ne zajebavam. Nego nemam pojma, je l' treba još nešto, šta znam. Znam da treba da ležim. Kakav sam gadan ju ju ju ju ju...
A je l' igra Zoki, Agilares?
аги како ћемо без тебе :((((
džoni uzmi i kidaj ih pincetom jednu po jednu
Imaš u apoteci duzmeš sterilni talk, pa neka te žena natapkava i tuširaj se često mlakom vodom i blagim sapunima da ti se to ne presuši, a i da bi smanjio mogućnost infekcije i da bi te manje svrbelo. ako dobiješ temperaturu, skidaj je andolima.
Nemoj da se češeš!
Dolazi Kiza!
Trebaš da kad ustaneš pre prvog pranja zuba, jela, pića... znači onako najmljecavijim jezikom koji je tad prekriven najvećom količinom bakterija uzmeš i svaku boginju položeš.