U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
...i posle deset godina ti bude booolje.
Nemoj da se češeš!
Temperaturu sam imao oko 40 sinoć, ali danas je spala na 38,5. Cepno sam koji Brufen i normalizoval'o se. Neću se češati, to mi nije frka. Dobro, znači opet sam u bleji jedno dve nedelje :)
01. Leprikon
02. Agilni
03. Zoki Munja
04. Ombre
05. Arlovski
06. Fejs
07. Blejk Grifin
08. Megot
10. Deky
11. Laki
12. Tandrčak
13. Midori
FUDBAL JE U 13:00
Zajebavaš da si fasovao jebene Boginje?!?!?! A u kurac...
E da. Dosta dobro pomaže i pranje sudova.
Acoooo gde si?
Aco, kaćeš kući?
Ladno. Još uvek postoji neka nada da sam se samo nešto čudno osuo zbog temperature od 40, pa čak i malo preko noćas, ali ipak su 99% boginje. A šta je ono kao neka priča sećam se, da može biti zajebano kada si stariji?
Aco, hladno mi je :(((
Može da bude opasno, pogotovo za muškarce, zato pazi na tu temperaturu, ili zamrzavaj spermiće pod hitno.
Samo ako pod stariji podrazumevaš - 70 i više godina, slep, gluv i oboleo od svih bolesti koji inače jebu penzose. Nemaš frke, matori. Al' opet mi žao, dosadno je to...
Stariji su u ovom slučaju oni koji nisu deca. Znači sve preko dvadesetak godina.
Spala mi je temperatura čak i ispod 38. Sada sam izmerio. To se izgleda smiruje. Ovo će mi biti najduži odmor, dobro ne računajući ono jednom kada sam baš najebao pre jedno 6 godina i tri meseca bio na bolovanju....ali to je bilo baš bolovanje. Sve u svemu još 15 dana bleje :)
Vukajlija, Mass Effect, žena me neguje, mogu malo da izvoljevam....nije tako loše :)
Ma, to su priče kojom se narod međusobno plašio, Nato. Ćale mi lekar, bre, sa njim sam odavno govorio na ovu temu (pošto ni sam nisam preležao neke boginje). A cenim da Džoni pod tim zajebano misli komplikovano sa letalnim posledicama lololo:)))
Ne bi da 'mrem od boginja. Sramota bre. Zemunci ne umiru tako :)
Duboki naklon i izvinjenje ali moram dispalim. Iskrsla mi je šljaka...
ZASTO ME NEMA NA SPISKOU, STAVI ME NA SPISKOA.
Zato što nemaš boginje.
Ljudi, ajmo još neko neka se prijavi. Neće biti još puno lepih dana.
Pišime