Vukajlija Ol Star fudbal

1. SUBOTA, ADA CIGANLIJA, 13:00 VOSARICA

01. Leprikon
    02. Agilni
    03. Zoki Munja
    04. Ombre
    05. Arlovski
    06. Fejs
    07. Blejk Grifin
    08. Megot
    09. Ninka
    10. Deky
    11. Laki
    12. Tandrčak
    13. Midori
    14. Drug Raja
    15. Prof
    16. Marvelj

FUDBAL JE U 13:00

2. право из возоа на восоа па кући. оа.

3. Рајане идеш ли у Новог Садоа?

4. Jok. Slabo smo se organizovali

5. Ај играмо у недељу ја не могу сутра!!!112 :(
    Попричајте мало о балону, неком сталном термину или тако нешт'....

6. i meni bi možda bolje bilo u nedelju sad, ću zaginem sutra

7. Ombre po tebe u pola 1?

8. Biću ja al' neću mnogo da se zadržavam, moram u 4 da budem na autobuskoj.

9. Ma subota bre! Ja radim do tri, stižem oko pola četiri. Si živ Džoni?

10. Ма зајебавам се јеботе, ша се ложите. хД

11. I ja ću da banem da se pozdravim sa svima.

12. Ako ima neko patike za dbalfu, dolazim. 44br

13. I ja ću da banem da se pozdravim sa svima.

Jebga Profo baš mi žao što neću biti tu. A planirao sam da se vidimo ove nedelje svakako. Proklete boginje.

14. A jebiga, Džoni, žao mi je što si se tako skenjao, ali javiću ti se sigurno sutra, malo da se ispričamo i pozdravimo. Još ćete vas dvoje dolaziti kod nas u Berlin za mesec-dva!

15. Pa pazi, ne bi bilo loše do Berlina da se skokne. Taman da Ela prvi put pređe granicu sa novim prezimenom :)

16. Poneću ja tike Marvelje, samo ne znam da li će ti odgovarati jer su 46. Mada, ako se dobro sećam, Ninčilu će trebati, tako da ću ih svakako poneti. ololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.