Vukajlija Ol Star fudbal

1. Biće ljudi izgleda. Gde je lopta?

2. Kiza dolazi. Do jaja. Mada ja moram da vidim šta će mi doktorka reći sutra, ali trebalo bi da je OK sve.

3. Može samo jedan predlog: da krenemo u 2, jer stvarno mislim da nam je 1 mnoooogo rano, ako planiramo da zablejimo u predvečernjim satima. A kapiram da se nikome ovde ne žuri neđe specijalno. Ako nekome ne odgovara, neka slobodno kaže.

4. блејче, људи касне па касне... нек остане овако. ја прошли пут дошао тачно, четреспет минута требало да се почне

5. I marvel tih problema nema ;-)

6. Ја више не долазим на време па да свети петар дође на вос, лололо. Зато што увек касните децхко а ја не могу да седим беспослен!

7. Нећу доћи, знам да вам је жао. Џони, колики је укупан резултат, јел вас јебемо бар за 3 победе?

8. Nemoj sad da menjam dan pre. Ostaje 1. Ja ne dolazim. Doktorka mi rekla da ne igram fudbala ovaj vikend. Zbog pluća nešto, bem li ga, al' fino vas ima.

Ne znam ukupno. Kad nisam bio, niko da napiše koliko je bilo kad. Sledeće godine to moramo ozbiljnije da pratimo od starta.

9. Spisak za sledeći vikend.
    Subota, 13:00 VOS.

01. Drug Raja
    02. Laki
    03. Blejk Grifin
    04. Enemi
    05. Gonzo
    06. Fejzbuk
    07. Triša
    08. Ombre
    09. Vita
    10. Reme
    11. Manča
    12. Andrej
    13. Ludi Čak
    14. Bvdlga
    15. Zoki Munja

10. Na spisku si. Davide živ li si?

11. Navratiću, ako neko ima opremu viška, nek ponese. x)

12. Pod opremom podrazumevaš šta?

13. Ja sam dobro opremljen :)

14. Mi smo bre VOSdžije. Svi smo dobro opremljeni.

15. 7 ljudi bilo na vosu...

16. Ko je sa spiska ispalio? Odma' na stub srama.

17. Какав сте дан за фудбал пропустили...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.