Vukajlija Ol Star fudbal

1. Samo 7 ljudi.....au....VOS baš umire.

2. Ne znam da li ima svrhe nastavljati, ako će ovako da se preskače i ne igra, pa svake treće nedelje uz cimanje ljudi da se dolazi. Ajde da onda igramo jednom mesečno i gotovo.

3. Не знам шта бих рекао, ја сам се баш сморио, не знам ни да л' ћу долазити више јер шта да се цимам до аде кад не знам оће ли се људи појавити. Трошим време џабе, мсм дајте људи, ако се нешто већ договоримо, бар се јавите.

4. Gonzo se javio doduše. Posao.
    Mislim i ja da je sa VOS-om gotovo.

5. Ništa..ide zima, malo da se osnažite bar jednom nedeljno na zatvorenim bazenima.

6. Pošto fudbal ove godine više ne igramo, red je da se nađemo makar 28. decembra u Romantici za kraj godine, pa da probamo da oživimo VOS makar sledeče godine.

7. Ја сам испоштовао сваки пут кад сам био у БГ-у, лепо каже Рака из Рода: ви нисте људи, ви сте београђани! лолол

8. Meni je jako krivo, ali mi je udarni dan što se tiče posla baš subota.

9. Jebiga, šta je tu je. Da se ne jurimo više za fudbal i krpimo, VOS 2013 je završen. Spisak se pravi za Romantiku, ali ne mora još, može i tamo početkom decembra.

10. Срање, ја сам увек за фудбалоа :(

11. Pazite, ne mora još ovo da zamire što se ove godine tiče, ako bude lepo vreme I AKO LJUDI SAMO JEBENO NA VREME JAVE DA NEĆE DOĆI. 'Nači stoprocentno sam siguran da ako nisu mogli svi, onda bar 90% ljudi koji nisu danas došli (a bili su na spisku) su mogli samo prosto i jednostavno da kažu da neće doći zato što imaju obaveze, zato što je Ajaks dao gol u 95. minutu ili zato što je proizvodnja čačkalica u Šri Lanki ove godine pala za frapantnih 5%. U stvari, ne moraju ni da govore jebeni razlog, koga bole brige.

12. Taj fazon Blejkaro. Greota ovako tiho da se završi, daj bar poslednji da ogrganizujemo, sledeći vikend je Derbi, pa da vidimo kad možemo, da bude memorabilan završetak sezone.

13. Ma možemo ladno da se skupimo sledeće nedelje. Ovog puta nas bilo dosta na spisku pa su svi bili u fazonu "neću doći, ioanko će ih biti dovoljno"

14. Čoveče, došlo vreme da čak i ja budem optimista

15. Мени искрсли породични проблеми типа задњи моменат у један кад сам кретао тако да нисам могао да дођем ни да јавим на време да нећу стићи.

16. Znam ali problem je što više od pola ljudi govori "stavi me na spisak možda ću doći". Ili hoćeš ili nećeš, mada i spiskove me mrzi da pravim. Prošle godine se jednostavno dolazilo samo sat se napiše. Mrzi me više da jurim ljude da dođu.

17. Ma i to što kažeš Džoni. Ako oni sami neće da dođu, koji kurac, treba da moljakamo sad svakog pojedinačno... Ako se dolazi ljudima, neka dođu, ako ne, ćao zdravo. Samo bi stvarno bilo fino da nas bude bar za 5 na 5 i da napravimo tu derbi foru za kraj ove godine (zvaničan kraj je norhmalno Romantika).

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.