Vukajlija Ol Star fudbal

1. Aj ako bude stani pani, braniću ja, samo da mi objasnite pravila :)

2. Dobro, evo ovako. U nedelju u 13:00 Vukajlija Derbi dan broj 2, dan nakon Večitog Derbija. Nekoliko pravila. Radi lakšeg beleženja kod prijave za Derbi, bez obzira što je opšte poznato za koga ko navija, opet navedite, radi lakšeg pravljenja spiska.

Zamolio bih vas da se stvarno dođe oko 14h, znači sa eventualno 15 minuta zakašnjenja, barem ovi koji planiraju da dođu na vreme. Oni koji ne dolaze na vreme, da to napišu i da napišu kada dolaze, jer igraće se fudbal sve do mraka, tako da će biti prostora. Takođe bih voleo da se izbegne "možda" odgovor. Mislim da neko ko nije siguran može da zna do subote uveče da li će moći u nedelju da igra. Ako ste možda, ne javljajte dok ne budete sigurni.

Pored svega toga, potrebno je ispoštovati da se dođe u dresu ili majici svog kluba ili navijačkog pokreta, a ako se ne dođe tako, makar da se ispoštuju klupske boje. Nakon ovog posta se prijavljujte, ja ću pratiti, dodavati i isticati ga na svakoj novoj strani.

Partizan:

01. Džoni Kurajber
    02. Fejz
    03. Arlovski (oko 16:00)
    04. Drug Raja
    05. ne'amnadimak
    06. андреј

Crvena Zvezda:

01. Ombre
    02. Deki
    03. Lari Andervud
    04. Tandrčak
    05. Blejk Grifin
    06. Laki
    07. Vita
    08. Pseto

3. ЈЕ БИ ЗВЕ ЗДО ГЛУПЕ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕЕ

4. Ako vas ne bude dovoljno da izađete na borilište piše se službeni rezultat.

5. Mislim da nas svakako nece biti jer cemo se Fejs i ja mimoici. Ja stizem u 4, o pali u 3.

6. да ми понесемо за сваки случај лопту за баскет, ако нема људи за фудбала

7. Do subote ujutru pravimo spisak, ako ne bude dovoljno Grobara, ond igramo klasičan VOS.

8. e, dolazim i ja verovatno. najverovatnije. sem ako mi nešto ne iskrsne
    SAMO NAPRED OBILIĆ
    šalim se, partizan

9. Долазим и ја, 100% овога пута, и могу и за партизан!

10. Znači ima nade za Derbioa!

11. А ГАМИСУ ПАРТИЗАНОА

12. ma jok tebra
    pikamo lasta gubitnici

13. усро се слоба, лел

14. мого бих да серем каси већ то поменуо

15. 7% da dolazim. Gadno sam nategao prednju ložu malopre u teretani. Videću kako će mi biti šjutra...:(

16. Biće nas za Derbi....JEBAĆEMO ZVEZDOU KURCOM U BULJOA!

17. ja nzm da li da navraćam, nemam bre ljudi opremu, to vam spominjem dve nedelje, a niko ne kaže da li ima višak iste.

18. Šta podrazumevaš pod opremom?

19. patike za fudbal isključivo i to broj 43/4.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.