Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Džoni jel tebi u ličnoj piše optimista? :)
fino sam profitirao od tekme...
Lord piše :)
Šta si profitiro Rajomire?
platili me da im pomognem u pobedi
nije mi džabe džarovski zemljak
Ja znam razloge poraza.
Раја дриблао као задњи у одбрани?
Ok bio fudbal al smo neuigrani totalno. I mrzim dzokanje lopte napred.
E ja se smorio nešto, napravio algoritam koji kaže da smo dominirali na sredini. Sledeći put izlazim sa nešto slabijom ekipom ovako nema smisla igrati hihihi.
Заборавио сам да кажем да сам јео живу децу по терену и да сам у сваком дуелу могао да избегнем контакт али нисам 'тео...
Иронични, не либи се да доведеш још јачу екипу јер ће буља да вам бриди по запиздинама које премеравате.
de ste
tebra ironicni sledece nedelje ste najebali jer dolazim i ja
a ja imam mnogo dobre patike
Izgleda i tebi u ličnoj piše optimista. :)
Јављам се, можда банем и ја иако је даље него крњача та локација
Xe xe xe
Da imaš 18 godina i ličnu kartu, pisalo bi ti optimista ho ho ho
Ništa, sledeći put ću ja braniti ceo termin, jer nema smisla ovako. Svima je gol ravan gej klubu očigledno. A ja pošto sam golman ceo život, preuzeću tu odgovornost i spasiti ekipu poraza, za razliku od Loknice, i sjajnog penala :) Tako da radalj i ja dolazimo i sledeći vikend.
Kad bi samo malo organizovanije igrali odbranu, mnogo lakše bi nam bilo. Ali, previše napadača na malom mestu. Još kad arlovski dođe, igrač manje pozadi i igrač manje napred lololo
Доћу и ја, могу и ја Густињо да браним, није ми испод части, мењаће се цела екипа, нема зајебанције.
Ma pazi, ja realno ne znam da igram, a kao znam da branim. Tako da sam 10 puta korisniji na golu nego u igri. Još sam navikao tamo da branim, tako da nema problema :)
Ja zbog kolena neću moći ali bodriću vas svim srcem.
01. Gusti sok
02. Rakocije
03. Fejsbuk
04. Pseto
05. Enemi
06. Hugočavez (Čavez, javi do četvrtka da li sigurno dolaziš)
Ajmo prijave.
Nisu oni geometri oni su geodete, geometar im je možda golman i onaj debeli iz odbrane sa smešnim brkovima.
Ajm kaming ooooo aj kaming
css css cssss AAAAAAA