Vukajlija Ol Star fudbal

1. Verovali ili ne svi smo isto godište, znači '93. Što se tog zvanja tiče nama koji smo se zajebali i završili srednju geodetsku piše -geometar dok si skraćeno geodeta tek posle završene više ili faksa.

2. Razlika između geometra i geodete je vaskolika. Geometar je narodni gospodin čovek, voli pojest, popipt i na strašnom mestu postojati. Geodeta je samoproklemovani geometar, vrlo često je to postao školovanjem na geodetskom fakultetu ali dešava se da mnoge geodete završe organsku hemiju, španski ili baletsku. Geometar se rađa kao geometar i to ostaje do kraja života, desi se da poneki završi fax ili višu ali ipak ostaje geometar. Geodeta je ustvari naziv za ono što u Sparti bacaju sa litice. Vole politiku, štrajkove i podmetače na heklanom miljeu. Omiljena boja svetlo zelena (ili ti boja institucije, korupcije i dupeljublja). Reči: Možda nešto učinimo za vas kad prođe komasacija 2045. Geometri s druge strane vole konsenzus uz lonac kuvane rakije i odokativni metod odmeranja ženskih oblina. Omiljena boja ljubičasta (500E). Reči: zateži, pazi, beleži!

3. геометри воле да га поиздодирују с времена на време

4. Aj stavi i mene na spiskoa.

5. Ja zbog kolena neću moći ali bodriću vas svim srcem.

EKIPA ZA UNIŠTAVANJE GEJODETA

01. Gusti sok
    02. Rakocije
    03. Zoki Munja
    04. Pseto
    05. Enemi
    06. Hugočavez (Čavez, javi do četvrtka da li sigurno dolaziš)
    07. Grifin
    08. Arlovski

Ajmo prijave.

6. Deki šta je sa tobom, je l' igraš?

7. Uzela je škola fudbala naš termin u tri a pre toga je sve popunjeno. Rezervisano nam je ovaj put u četiri i cena ostaje 3600.

8. Na terenu sam brate.

9. Znači fudbal u 4 bagro. JEBI GEODETE ŽIVEĆEŠ VESELIJE!!!!!!!!!!!1

10. Ljudi u tom sslučaju idemo na pivo posle fudbala jer ja do 4 radim

11. Znači ne stižeš Fejze?

12. jok... nego

Кад ће да буде окупљање фудбалера? А?

13. Hoćemo opet poslednje nedelje decembra u Romantici?

14. МОЖЕ, таман сам у београду за нову, тако да може за рецимо католички божић, таман спречиш ове пичке новосадске да дођу

15. Oće biti kakvog fudbala, nisam bio skoro?

16. Где је то тачно?

17. Tačno preko puta Zvezdara Teatra.