Vukajlija Ol Star fudbal

1. Kako god, ja odustajem od ovog termina jer necu da se iscimam 50km, puknem 2 soma dinara i izgubim 3 sata vremena da bih se nervirao i krpio rupe po terenu.

samo jos da vam navedem podatak da sam igrao odbranu 90 posto vremena a bio sam najbolji strelac ekipe, neobjasnjivo...

2. Vidim da moram zaigrati.

3. Sledeće nedelje dolazim da vas malo organizujem.
    Slažem se sa Gustim za izmene. Mora češće. Povredio sam se zato što sam igrao, pa izašao da neko uđe, a o onda 15 minuta bio napolju.

4. U principu Pseto i ja recimo da stanemo nazad, s tim što Pseto ume da igra, pa više kreće napred, dali bi plafon dva gola i to slučajno :)

5. Falio si u centru terena jer je tu uvek visio sam igrac koji opusteno dobije loptu, telefonira kevi da vidi sta ima za rucak pa zove ribu(zamislicemo da je ima) da joj javi da ce kasniti pa se okrene i krene ka nasem golu. E onda ja moram da ostavim svog igraca i istrcim na njega i da ga krljam jer ne mogu da sacuvam vise od jednog igraca...

Zao mi onog malog sto sam mu mogao nogu otkinuti...

6. Ovo gore sam napisao za Agilnog, Dzoni ti ne ides u sredine terena ti si falio da ima neko pozadi :) Doduse Kiza jeste bio pozadi.

7. Jednostavno, treba malo od Laste, malo od Gubitmika i onda to uklopiti.

8. Доведите Фанстеа, олололо

9. Ili Enemi i ja nazad da se isfrustriraju, a Pseto u sredini. Gonzo na golu naravno. Bežanijska mačka lololo

10. Не верујем да ћу ја скоро бити поново у погону, ал мислима сам уз вас. <3

11. Није ништа страшно, ал имам проблема мало с леђима, плус имам доста обавеза сад тако да сам израчунао да ми је паметније да паузирам неко време. х)

12. Niste mi dodavali loptu. :)

13. Ma bio Fanste lololo
    Nego se i on smorio posle 15minuta, kad je video kako igramo, pa ga boleo kurac.

Ja ne znam pseto šta sam trebao da radim. Prvi gol je samo moj. Odbi se lopta ne znam ni ja kako. Neverovatno je da su svaki ostali oni bili ili 2na0, ili 3na0 ili 1na0.

Odbrana ne postoji. Radalj i Deki žele da daju gol više nego išta. A znaju obojica kako igramo i šta oni igraju kada je fudbal ozbiljan. Možda imaju neke premije za golove, bem li ga lolo

Umesto da igramo svi nazad i na kontre, mi igramo svi gore i na njihove kontre. Što kaže fanste, nijedan jedini dupli pas nismo odigrali, nijedna dobra kretnja bez lopte. Mi smo go kurac lololo

14. Pa ja sam rekao gore da ja golmane skoro nikada ne krivim za primljen gol.

Igamo dugim loptama kao da nam je Bata Djora selektor.

15. Ne mož se diže lopta na kratkom terenu. Može ako imamo iniestu i mesija u ekipi. Ali pošto nisu mogli da stignu juče, onda ništa od dugih. Videćemo za sledeći termin ko će se skupiti i šta će biti. Ne znam da li je Raja stigao kući lolo

16. Не може дугим лоптама кад људи не умеју да их приме. лолоол

17. Rekoh vam, sledeći termin se vraća kapiten, tako da pobeđujemo :)

18. Jel da dovedem slabiju ekipu? :(

19. Nikako slabija!

Turaj me na spiskoa!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.