Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne, u 4 je termin jebiga.
Па за колико можеш да стигнеш? Ако си код Вука, можеш за десет минута да стигнеш, ми ионако увек пробијемо термин.
igram i ja ali nemoj da me zajebete da se ne igra jer ostajem u bg samo zbog fudbala.
p.s. kupio sam nove patike. :)
Ima nas za sada 10. Još ako dvoje bude igramo. A 4 bi bilo ideala.
možemo da igramo i 4+1 do jaja malo se istrčimo :) Vladane povedi nekog platana
Mnogo je 4+1 za onaj teren. Možemo, ali velik je teren dosta. Mada ako nas bude 12 možemo 4+1 sa izmenom pa ćemo se češće menjati.
Ne džoni, ako nas bude 12, igramo 5+1. Pa se umorni menjaju na golu. Jednostavno. Ja ći videti da nekoga iscimam, ali iz moje ekipe njih 6 je negde otputovalo, a ovaj jedan koji nije, neće da igra. Mora bre još neko da ima da hoće. Angažujte seeee
Fejsaro pobegni sa šljake. Davide javi se. Marvelje nabavi jebene patike. Bilo koje. Gonzo pederu napuši se severu. Reme i bvflga to su srca 2. Hugočaveze, ajde bre.....da ih ne prizivam više. Predražinjo.....gde je taj čovek....
Зовите неког са стране, нема вајде од вукајлијаша. Ја сам звао неке људе с којима сам пре играо, али ништа од њих.
Blejk, Laki, Ombre, gde ste? Andrej?
ARLOVSKI!
Zvaću sada Arleta telefonom.
Gusti jer l' Rakocije došao kući?
Objavi nj fejsu da treba igrača.
Evo.
Ne javlja se Viskas na telefon.
Vidim da nas ima za dobru tekmu fk gubitnik vs fk papučari.
RASKANTAGUZIĆEMO VAS!
Andrej se javio da hoće.
I David.
01. Pseto
02. Džoni
03. Ironični
04. Agilni
05. Gusti
06. Raja
07- Lari Andervud
08. Enjemi
09. Zoki Munja
10. Deki
11. Andrej
12. David
13. David
Ima nas dosta. Sutra se igra u 16:00, balon Milvol. Ima mesta za još dvoje ljudi ako ima zainteresovanih.
Javio se i Reme da dolazi.
01. Pseto
02. Džoni
03. Ironični
04. Agilni
05. Gusti
06. Raja
07- Lari Andervud
08. Enjemi
09. Zoki Munja
10. Deki
11. Andrej
12. David
13. Reme
14. Grifin
Ima nas dosta. Sutra se igra u 16:00, balon Milvol. Ima mesta za još dvoje ljudi ako ima zainteresovanih.