Samo da se zahvalim svojim vernim saigračima što su me udostojili prvog poraza. Hvala braćo!
P.S. jel se računa poraz ako ga se ne sećam jer sam bio pijan?! Pa tolko sam bio janpi da sam karo Agilnog!
Lažeš kučko Surčinska i trezan bi ga kar'o :)
Neeeeeee, ja sam to uradio samo da nerviram DikRajdera lolololo
Šalim se, bih. Hehe.
Ali nisi uspeo da ga poremetiš. Na terenu je pokazao znanje.
Bio je dobar osim što je trčao ko kauboj. Al neću ja da se hvalim...
Kakvo je vreme za vikend je l zna neko?
Ja vjerujem da je zanimljivije gledati vas nego Barsu sada.
Pa pazi, igra se srcem, rivalstvo veliko, a pada prosecno dva evrogola po vikendu.
Evroautogolova ima takođe?
Zalomi se po koji, mada cesce su kardinalne greske u odbrani i to tolike, da se mogu smatrati autogolom.
I to greške one vrste kad odbrambeni dotrči do centra i nema snage da se vrati nazad, tj lipsa, da se tako prosto izrazim?
Inače, ja sam prestao pikati fucu i prebacio se na košarku poslije tekme u kojoj sam bio krivac za SVE golove koje smo primili i povrh svega zavukao gol sopstvenom golmanu. Ma šta gol, GOLČINU.
Ma ako se zateknes u Beogradu za vikend ovog proleca ili leta obavezno na VOS. Delujes ka profil za Lastu.
"Deluješ kao profil za lastu" Kaže se za onog ko nosi patike na čičak.
Pa pazi Deki "Deluješ kao profil za Gubitnik" kaže se za onog ko nosi tregere sa smajlijima.
Hahahahahaha KRACA! Spoj Lerija i Arlovskog! Ima glavu kao krastavac i zove se Aca! KRACA! Ahahahahaha.gaha Juce ahahahaga pa KRACA
Kraca lololo
Ej ljudi izgleda da će biti sranje vreme za vikend. Šteta, ja mislio da jebemo gubitnika malo kao prošle nedelje.
Псето, извини за натмег. Остатак Псетове екипе, лаганим кораком са лоптом сам вам улетео у гол. Џони селектор але але.
ja svakako ne mogu u subotu pa mi i nije žao što će biti krš vreme, vidimo se tamoonaj vikend da vas KARAMO!!!
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Samo da se zahvalim svojim vernim saigračima što su me udostojili prvog poraza. Hvala braćo!
P.S. jel se računa poraz ako ga se ne sećam jer sam bio pijan?! Pa tolko sam bio janpi da sam karo Agilnog!
Lažeš kučko Surčinska i trezan bi ga kar'o :)
Neeeeeee, ja sam to uradio samo da nerviram DikRajdera lolololo
Šalim se, bih. Hehe.
Ali nisi uspeo da ga poremetiš. Na terenu je pokazao znanje.
Bio je dobar osim što je trčao ko kauboj. Al neću ja da se hvalim...
Kakvo je vreme za vikend je l zna neko?
Ja vjerujem da je zanimljivije gledati vas nego Barsu sada.
Pa pazi, igra se srcem, rivalstvo veliko, a pada prosecno dva evrogola po vikendu.
Evroautogolova ima takođe?
Zalomi se po koji, mada cesce su kardinalne greske u odbrani i to tolike, da se mogu smatrati autogolom.
I to greške one vrste kad odbrambeni dotrči do centra i nema snage da se vrati nazad, tj lipsa, da se tako prosto izrazim?
Inače, ja sam prestao pikati fucu i prebacio se na košarku poslije tekme u kojoj sam bio krivac za SVE golove koje smo primili i povrh svega zavukao gol sopstvenom golmanu. Ma šta gol, GOLČINU.
Ma ako se zateknes u Beogradu za vikend ovog proleca ili leta obavezno na VOS. Delujes ka profil za Lastu.
"Deluješ kao profil za lastu"
Kaže se za onog ko nosi patike na čičak.
Pa pazi Deki "Deluješ kao profil za Gubitnik" kaže se za onog ko nosi tregere sa smajlijima.
Hahahahahaha KRACA!
Spoj Lerija i Arlovskog! Ima glavu kao krastavac i zove se Aca! KRACA! Ahahahahaha.gaha Juce ahahahaga pa KRACA
Kraca lololo
Ej ljudi izgleda da će biti sranje vreme za vikend.
Šteta, ja mislio da jebemo gubitnika malo kao prošle nedelje.
Псето, извини за натмег. Остатак Псетове екипе, лаганим кораком са лоптом сам вам улетео у гол. Џони селектор але але.
ja svakako ne mogu u subotu pa mi i nije žao što će biti krš vreme, vidimo se tamoonaj vikend da vas KARAMO!!!