Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nije lepo da ga prozivamo zbog obrva ;)
Ma banjavaj na bleju. Pišem te na spiasak.
01. Džoni
02. Fejs
03. Arlovski
04. Zoki Munja
05. Laki
06. BvdrngA
07. Blejk Grifin
08. Agilni
09. Proviron (ne igra, dolazi na bleju)
10. Gusti
11. Deky_aod (povređen)
12. Tandrčak
13. Andrej
Banjavaj, Prove, da ti Fejzara vrati 1000 dinara za nepostojeći klub.
Jebaću te, Fragilni, zbog ove laste! A i nije lasta, nezavisne su jedna od druge.
E, sad sam se razočarao. Ni moje neće da se spoje. Velike, debele, al' tu je razmak :(
I moje žele stalno da se povežu, ali vršim komunističku represiju. Mada, što je veća represija, to se brže konsoliduju, ako me razumeš.
Banuću ja. Čisto malo da se istrčim. Iako mi se igra basket, što bi takođe mogli da organizujemo
ako dolazi gusti dolazim i ja
takodje Vladane ako bi bio rad da zajedno dodjemo kolima mojim treba da mi pomognes da odnesem od auta do terena ... nesto...
Dodacu vas na spisak sutra kad se docepam kompa. Je l dolazi Rakocije Gusti?
Ne znam za njega. Nešto je bolestan(grobar, komunista, hrvat xe xe) a i mislim da ima utakmicu. Videću još sa njim. A možda dođe onaj ortak što je igrao sa nama u balonu ako zafali igrača. I džoni, organizuj VOS derbi. U basketu. Leba ti :) Dogovorićemo se Dejane. Poneću ti tu gajbu piva, ne brini se ništa
МЕЊАЈ МЕ НА 107%
88% долазим
02. Fejs
03. Arlovski
04. Zoki Munja
05. Laki
06. BvdrngA
07. Blejk Grifin
08. Agilni
09. Proviron (ne igra, dolazi na bleju)
10. Gusti
11. Deky_aod (povređen)
12. Tandrčak
13. Andrej
Ja ipak ne dolazim. Od ponedeljka sam bolestan, povraćam i neka sranja tog tipa, želudac, bolovi i tako to. Bio sam ubeđen da ću isterati to do subote, ali ništa. I dalje sranje. Valjda zato što moram da dolazim na posao pa nikako da se ishilujem skroz. Jebiga.
Ак' стигнем, доћу и ја, нисам потрчао два месеца.
Ajde Enemi, faliće sigurno....Deki i Proviron sa spisak ne igraju.
kacu picke
Odjebi majmune.
Aj dotu 2 vcrs?