Vukajlija Ol Star fudbal

1. Imam ja odabranu svakako :)

2. Jedna je jedna, a dve su dve :)

3. Lasta uvećala broj moderatora jebati ih postaje sve veća privilegija

...što će se i dogoditi pošto sam i ja jučer doš'o. Daklem - prijava;)

4. Opa Profa stig'o. Moram nešto d'organizujem ali izgleda da ćemo morati u nedelju. Barem kako vedrtoambrela kaže.

5. ОДАБИРАЈ ПРОКЛЕТУ КУРВУ!

6. Meni deluje da nema neke razlike u vremenu između subote i nedelje. Aj pričajte kad kome više odgovara, pa da ukombinujemo. Meni više subota. Naravno, pod uslovom da nas bude bar za polukršten normalan fudbal, a ne da igramo na onom jebenom vrtić terenu.

7. Ja ne mogu ove nedelje, a i dalje nije sigurno kakvo je vreme, plus nismo se organizovali nešto uopšte.

Aj za sledećeu nedelju organizujem. Imaćemo sve uslove.

8. Понедељак је сада, латимо се рада.
    Субота 20, Недеља 19 степени.
    ОЋЕМО ИГРАТИ ФУДБАЛА МАЛО А?

9. Možda, ako bude subota, ako bude nedelja, onda teško.

10. Igramooooooooooooooooooooooooooooo
    PRAVIM SPISKOA!

11. SUBOTA, 13H, BETONSKO BORILIŠTE NA ADI.....VOS!

01. Enemi
    02. Ninčilo
    03. Džoni
    04. Profa
    05. Fejzara
    06. Agilni

12. Agilni đe je snimak kviza!?!?!?!!!!1231241

13. ДОЂИ ЛЕПИ ДА ТЕ КАРАМО У ШУПЧИЋ!

14. Jezikom, dok ližete mi kurčić

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.