Камерман је у првом делу био Џони, после не знам ко је снимао.
А стоје са стране јер у том невероватном, такорећи космичком, свемирском фудбалу врло брзо долази до замора, и онда јбг, мора се одморити да не би дошло до колаборирања, да тако кажем. А и било нас је 15-ак, сувише за само две екипе. х)
зашто камерман стоји са стране а не игра??? јел ме зајебаваш, па да би снимао утакмицу, зашто стоји можеш мислити... зато што је сатурн и 4. кварталу наталног трансверзалног хоризонта и зато што је тог дана слава општине бујановац??!
а иначе у рилејтеду имаш клип стари, и ту имаш ко је ко у коментарима али фале неки који нису били тада ту а на овом клипу јесу
ја сам смараму и четник сам, ал сам се ошишо пре који дан и сад имам фегетскију варијанту, риспект и теби наравно
Pa svratiću.
Камерман је у првом делу био Џони, после не знам ко је снимао.
А стоје са стране јер у том невероватном, такорећи космичком, свемирском фудбалу врло брзо долази до замора, и онда јбг, мора се одморити да не би дошло до колаборирања, да тако кажем. А и било нас је 15-ак, сувише за само две екипе. х)
Па добро! х)
Realno dođite, nećemo vas pojes', evo, bila je Forget, pa joj nije ništa bilo. :)
Хехехехе а није ти данас рођендан? Ју, помешах онда.
Ај' ја ћу имати на уму. Јавите ако играте јопет сад.
Играмо у недељу опет, у 11 се налазимо код камечиЧа. х)
Е, свако поштовање за господина који има мараму око главе, не знам ни ко је, али на сваком снимку има неке покрете а-ла-Фреди-Меркјури :)
Nema da imaš na umu, nego da dođeš. :) A igra se, standardno, nedelja, 11 sati, nalazimo se kod stounhendža na Adi. Valjda.
зашто камерман стоји са стране а не игра??? јел ме зајебаваш, па да би снимао утакмицу, зашто стоји можеш мислити... зато што је сатурн и 4. кварталу наталног трансверзалног хоризонта и зато што је тог дана слава општине бујановац??!
а иначе у рилејтеду имаш клип стари, и ту имаш ко је ко у коментарима али фале неки који нису били тада ту а на овом клипу јесу
ја сам смараму и четник сам, ал сам се ошишо пре који дан и сад имам фегетскију варијанту, риспект и теби наравно
Da, Forget je bila i sad neće više...
Šalim se, najverovatnije neću doći sad u nedelju, ali onu tamo verovatno da :)
Не грудвај се са мном, питам јер ми се учинило да махом снима један чо'ек.
не сери да си се ошишо?
Da, Forget je bila i sad neće više...
Šalim se, najverovatnije neću doći sad u nedelju, ali onu tamo verovatno da :)
Daj, malo propagande, bilo odlično, slomila sam nogu pa neću da dođem, ali stvarno su fantastični momci, tako nešto. Za šta te plaćamo... :)
Kakvo objašnjavanje počinje na 4:10. Čisto da se vidi delić magije koju čuvamo za ozbiljnije protivnike. :D
стварно фејснетино, моро сам, почела да ми се формира јашарка, и боље ми вако
е месалина па немамо баш толке балерине да само снимају :)
Meni je Forget delovala na one dve fotke potpuno nezainteresovano...nit' zastavice, nit' šala, nit' mokre majice...
Нато, велики терет си управо набацила себи на плећа.
Ukopa se žena.
Cijeniš?