Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Хахаха! Па једино тако, не верујем да је дресова с његовим именом било у продаји. :Д Е, а ко је то у дресу Фенербахчеа?
О комеееее је то данас рођендан, да си ми жив и здрав Нинка :)
Srecan rodjendan Blaze
U dresu Fenera, Agilni. :D Vidiš kako je agilan. :)
Hvala, hvala.
Мени је у суботу брате :)
Srećan rođendan Ninkacxa.
Nek je sa srecom Ninka, i da ti bolje krene posao prodaje vekovnih ognjista! :*
матори па ја те бордим, ипак смо исти тим :)9
иначе на 3:05 снимите како нинка одради шпринт, па се после подсмевајте Нинкари и причајте како уме само с флајком члолол
клип кул, Ђонијева изјава најбољи део, и Ђонијев волеј.
И наравно, пошто сам нарцис, секси ми стоји нотингемов дрес лолол
Ninka odradi sprint, ali nigde lopte nema :)
Srećan rođendan Nindžo :))
Ma troluje vas lik, nije mi rođendan. :D A onaj šprint je bio klasičan bekovski, samo je falila jedna duga lopta da završimo akciju. Ali jebiga, plejmejkeru je lopta oduzeta prije nego što smo uspjeli da realizujemo uvježbanu akciju. :)
Nema veze, srecan tebi rodjendan pa kad bude.
Фејз менаџерише у стилу Алекса Фергусона. За следећи пут неку тактику да нам спремиш! лоолол
матори па ја и ти нисмо исти тим ллоло ни у ком случају :Д
Како нисмо, есмо играли ову где се дерњаш заједно?
После за турнир ме Џони бирао у њихов тим, ал с обзиром да то нико не помиње, ја сам изгледа слободан играч... :(
лололо
Ja se nadam da ću imat' malo više kondicije nego prošli put, istrčah 2-3 kontre i nisam nikud mog'o.
"Čak ušao u loptu" i taman kad sam ušao u loptu, izađem da snimam i nema one akcije mene i Marvela kad smo dali gol posle Fejzovog auta iz prevare :)
Što volim da snajperišem ovu temu...Moram da vas vidim uživo :)
Па сврати, биће још жена, ширимо клуб навијачица полако. хД
Е, кул сте :)
Чекај само да поватам ко је ко. Ко је камерман уопште? И зашто стоји са стране као пизда и не игра?
ne stoji, nego kad on igra nema snimka - uzak im objektiv :)))