Vukajlija Ol Star fudbal

1. Нису ваљда победили ластавичари?

2. Izgubili su 3 puta od gej-o-dejta za koje sam ja branio igrom slučaja.

3. Stim da bi Gejodeti mogli da banu ranije, a ne nakon sto su svi igrali fudbal sat i po vremena.

4. Whi!te, nisu izgubili nego bili nemilosrdno pregaženi. Inače hvala što si branio za nas.

5. Neka, neka, samo sledeci put dodjite na pocetku. Ne gine ti marker na avataru

6. Kme, nisu stigli, kme dva gola. Važi Džoni dogovorili smo se to za avatar. :)

7. Pa dobro, ako ekipa nakon sat ipo moze da igra protiv sveze onda Ok. Ne gine ti roze avatar, ali mora na vreme. Inace uvrstavam vad u regularnu ekipu za VOS 2014.

8. Мораћу да вас карам а нисам тео

9. Slažem se Džoni igrali ste duže, ali ste zato pravili izmene na svakih cirka, 15 min. Nije sad da su svi konstanto igrali. :)

10. Naravno kad su svi igrali bez izmena prvih cuku ipo. Ma ina da vas jebemo snazno, 2:1 u partijama sledeci vikend i ne gine ti roze marker na avataru.

11. Nisam u Bg-u sledeći vikend, tako da praktično imate sedam dana fore da rešite enigmu zvanu geometri.

12. Ја морам нешто да изјавим. Да се не увреди Иронични и она његова екипа ал ја више против њих не играм из једног основног разлога а то није то што не умем да трпим пораз и што не волим да губим јер итекако умем да истрпим то да су бољи, а реално нису јер сам их прегазио ономад у балону, издоминирао над њима и остале ствари. Разлог је моје здравље. Не бих да завршим као Боб Марли јер је повреда коју су ми нанели твоји другари очигледно озбиљније природе. Наиме да објасним. Ономад кад сам вас товарио у балону неко од вас, колико се сећам онај што је носио ваљда патике са неким крампонима, ако је био неки такав, мада то је небитно, тако ме је нагазио на палац леве ноге и створио ми се подлив испод нокта који је учинио да скоро цела површина меса испод нокта буде љубичаста.
    Данас, кад сам такође поч`о да вас пролазим ко малу децу, додуше пар минута ал приметно, твој другар, онај с тарзанком, ме је нагазио на исти палац, не знајућу да болујем већ, а у жељи да ми откине ногу јер извесно је било да до лопте неће стићи и погоршао стање до невероватних размера. А то је, да ја сада осећам константан бол у палцу и да не могу да ходам нормално. Разумем ја жељу за победом и то кад се наложени клинци испримају да трпају неког ко је евидентно лошији од њих па крену и да ударају и да туку не би ли показали своју доминацију, ал брате постоје нека правила која се поштују на ВОС у и која ћете и ви морати да поштујете не зато што сам ја сека перса па не могу да истрпим бол него зато што нисте дошли да бијете ту, него да играмо фудбала. А фудбал се не игра тако што кад те неко пређе ти га нагазиш. И да додам још нешто. Трећа сезона како играм на ади, никад нисам имао ниједну повреду док нисте дошли ви да играте против нас. Молим те само пренеси другарима да те ствари мало коригују јер није фер уопште.

Ај живи били, следећи пут ће пасти доминација, ја наравно као навијач бодрићу МОЈЕ с клупе!

13. то мош причати некоме ко те не зна!

14. Узми коле, искул`рај се

ЕДИТ: ХЊО ХЊО

15. иначе, кул си лик фејзе, не гледаш ме у очи док причаш пичко

16. имо сам филтер у уснама још имам деформисану вилицу шас очекиво маћори хњо хњо

17. навика, слабо гледам људе у очи ЕХХЕХЕ

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.