Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
иначе, добро је било, иако сам само с џонијем причао. распадете се, али то је за очекивати. видимо се на следећем термину. пуса
да да, вилица мало вуче у десно, тј твоје лево ЛО ЛО
јебо јој ја матер
Jel si ozbiljan fejz?
какое фејз попиздио на неког лика гађо га боцом, овај га није нити чуо
Da, na Dejančeta lololo.
lepi ste svi
Ocemo BASKET CELENDZ. Al ne znam gde je tema hahahah
Дукка, случајни ВОСовац.
Дукка, ВОСовац без намере.
Које име бираш за нови Руски филм са собом у главној улози? лололо
Ja sam dao gol glooovom.
Bedak. Jebiga Fejz ne znam šta da ti kažem, pre svakog fudbala skrenem više puta pažnju da se igra mekše, ulazi slabije u duel ali ne mogu da kontrolišem pojedinca u žaru borbe. Slažem se da ne treba biti ''tuče'' i ''udaranja'', dok sa druge stane nismo ni sisice koje skaču kao ruske balerine, ali opet držaću lekciju koliko već u ponedeljak na vežbama. I ovo da se ne uvredi ironični, batali tu priču, bože zdravlja da ti bude to ok i sledeći put na fudbalu kad budemo igrali protiv vas, šta god u trenutku da ti, mislim bilo kome zasmeta lepo dođeš i kažeš mi. Kaži lepo ironični puši kurac jedi govna, ovi tvoji ovo-ono, nemoj tako, nije fer i nema problema.
мислим да сам у једном тренутку и узвикнуо "А ВИ НЕМОЈ ВИШЕ ДА МЕ ГАЗИТЕ КОЈУ ПИЧКУ МАТЕРИНУ"
трололо
Дукка, ВОСовац без намере.
Које име бираш за нови Руски филм са собом у главној улози? лололо
Nisam slučajni, namerno sam izabrao teren blizu vašeg, da bih mogao da vas pozdravim i iz daljine setno posmatram. A moram i jedno opikati sa vama, samo patike da nađem.
Ja je baš gledao pre neki dan, ali nisam imao živaca da skupljam ljude.
Pričao sam sa Džonijem, on je voljan jedan vikend da organizujemo basket, ali bez preletanja na fudbal, makar 3 na 3 da nas bude.
A možda me je i lagao, davajući mi lažna predizborna obećanja :)
Nema fejz šta da uzvikneš. Lepo dođeš i kažeš mi. :)
Igrao bih i ja basket, baš sam danas pričao sa Blejkom o tome.
Ovo je već oblast u kojoj dominiram, pa se prijavljujem za to...
Taman vas dvojca uzmite i Lakija.
Hnjo hnjo, basket nije oblast u kojoj dominiram... kao u fudbalu.
Ja iz nekih opravdanih razloga nisam mogao doći, iako mi se baš igrao fudbal. Vidim da je Duka tu, a on mi treba. Da organizujemo onaj VOS derbi u basketu. Bez preletanja.
http://vukajlija.com/forum/teme/42169-vukajlija-basket-celendz?strana=28#post_2728947
Evo info za basket