Obrni okreni ja jebem
E ljudi oćemo mi spiskoa da pravimo za vikend.
01. Pseto 02. Zoki Munja 03. Fejs
Prijave bagro, da vidimo da li nas ima.
Ja ne mogu, sjebana mi noga. Cimaj Kizu.
Вероватно не могу ни ја, имам неки дернек који укључује РОШТИЉ који ми нисмо у стању да организујемо. хД
Ja isto ne mogu, spremam ispite...
Vidim ja da ćemo malo sutra da igramo.
Ја. Дефинитивно. да.
Ništa igramo basket onda...
Definitivno nema fudbala ovaj vikend. Nekako smo kasno krenuli da se skupljamo i ne uliva mi nadu da će više od 5 ljudi doći.
Шта је са ивентом?
Ja ovaj vikend ne mogu, tako da ako neko na brzaka može da organizuje odlično.
Ne vredi, moram od sledeće nedelje ozbiljnije u organizaciju da se bacim.
Не знам право да ти кажем ни какво ће време бити, а изгледа да и нема нешто заинтересованих.
Da, nekako je opalo skroz, kao pred kraj prošle godine. Počinjem da sumnjam da dve ekipe i možemo da skupimo.
Prognoza kaze da ce biti okej vreme, tipa 18 stepeni bez kise... Ja spremam ispite, tako da verovatno ne bih dolazio, ali cisto da znate da ce po prognozi biti fino vreme za fudbal.
Koje ste pitzschke. Samo recite da će biti roštiljanja, pa da vidiš kako će skočiti interesovanje.
Ja sam za.
СУБОТА 13 Х АДА ТЕРЕНИ КОД ГОЛФА СПИСАК КРЕЋЕ!
1. ФЕЈЗБУКМАНИЈАК 2. АРЛОВСКИ АНДРЕЈ 3. БЛАКЕ ГРИФИТ 4. ТОМДОРИ МЕРЛИН 5. НИНКА ДЕВЕДВА
па добро бре оће неко нешто да напише?
nešto
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Obrni okreni ja jebem
E ljudi oćemo mi spiskoa da pravimo za vikend.
01. Pseto
02. Zoki Munja
03. Fejs
Prijave bagro, da vidimo da li nas ima.
Ja ne mogu, sjebana mi noga. Cimaj Kizu.
Вероватно не могу ни ја, имам неки дернек који укључује РОШТИЉ који ми нисмо у стању да организујемо. хД
Ja isto ne mogu, spremam ispite...
Vidim ja da ćemo malo sutra da igramo.
Ја. Дефинитивно. да.
Ništa igramo basket onda...
Definitivno nema fudbala ovaj vikend. Nekako smo kasno krenuli da se skupljamo i ne uliva mi nadu da će više od 5 ljudi doći.
Шта је са ивентом?
Ja ovaj vikend ne mogu, tako da ako neko na brzaka može da organizuje odlično.
Ne vredi, moram od sledeće nedelje ozbiljnije u organizaciju da se bacim.
Не знам право да ти кажем ни какво ће време бити, а изгледа да и нема нешто заинтересованих.
Da, nekako je opalo skroz, kao pred kraj prošle godine. Počinjem da sumnjam da dve ekipe i možemo da skupimo.
Prognoza kaze da ce biti okej vreme, tipa 18 stepeni bez kise...
Ja spremam ispite, tako da verovatno ne bih dolazio, ali cisto da znate da ce po prognozi biti fino vreme za fudbal.
Koje ste pitzschke.
Samo recite da će biti roštiljanja, pa da vidiš kako će skočiti interesovanje.
Ja sam za.
СУБОТА 13 Х АДА ТЕРЕНИ КОД ГОЛФА СПИСАК КРЕЋЕ!
1. ФЕЈЗБУКМАНИЈАК
2. АРЛОВСКИ АНДРЕЈ
3. БЛАКЕ ГРИФИТ
4. ТОМДОРИ МЕРЛИН
5. НИНКА ДЕВЕДВА
па добро бре оће неко нешто да напише?
nešto