Vukajlija Ol Star fudbal

1. NIKOM NIJE GORE NEGO MENI

2. СУБОТА, ПЕТИ АПРИЛ, 13Х, АДА, ТЕРЕНИ КОД ГОЛФА, СПИСАК КРЕЋЕ!
    1. ФЕЈЗБУКМАНИЈАК
    2. :/
    3. БЛАКЕ ГРИФИТ
    4. ТОМДОРИ МЕРЛИН
    5. НИНКА ДЕВЕДВА
    6. АГИЛНИЈА ЛЕВА НОГА
    7. ЏОНИ Mercedes-Benz ИКАРБУС
    8. ШКОЉКА Д БОЈ
    9. ЗОКИ МУЊИТИС
    10. TANDRČAK SLAGALICA

3. BVDLIGA +1 JBG

edit: salim se, na kosovu i metohiji sam

4. Šta je sa Flafičastima? Nismo im više kul, neće da se druže s matorcima, šta?

5. Reme, David, Drti Dvorf, Marvelj, Čak, Gonzo, Gusti, Gazimudo, Ombre, Ironični takođe.....ima tu još ljudi...

6. Neka ponese neko i basketaru, pa ako nas je premalo, igramo na male goliće, pa malo i basketa.

7. Ja sam bolestan, ne dolazim.

8. Premalo će nas biti 100 posto.
    Briši Arlovskog.

9. Možda banem, al ne verujem, baš sam bolestan. Ako mi bude bolje sutra- javljam.

10. Ja sam mislio da potegnem neku priču za VOS basket ove subote, ali bolestan sam ko pas. Iam neku temperaturu. Ako prezdravim do subote, banuću.

11. Jao Gusti imamo toliko toga zejedničkog. PVT :*

12. a da odložimo mi ovu manifestaciju za stalno? vidim ja da ljudi izgubiše elana

13. А и можемо, шта има везе.

14. Da, meni se čini da ćemo morati da je preformulišemo u pivo na Adi. Pa i ako nas je troje, možemo da igramo.

15. Или да неко донесе карте и шаха, па да картамо шаха...

16. Meni stvarno neko treba da kobjasni šta ljudi imaju pametnije i bolje da rade subotom u 1 nego da pikaju fudbal na Adi (da ne spominjem bleju nakon istog). Aj jednu subotu ti padne nešto stvarno neizbežno, ali ne može da se desi da je svima baš ta subota ista. Ali dobro. Neću da teram ljude da dolaze, ali da je zaista velika šteta što ljudi nemaju Elana, jeste.

17. Ček' ček' da otopli i meni malo (ne samo vremenski, n'o finansijski), pa eto i mene!

18. Do kurca ako vi na Tarzaniji nemate para, šta mi smrtnici da kažemo?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.