Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Divota. Sad se tek setih da u subotu MORAM kod burazera na rođendan. :P
Ako po ovako najavljenom vremenu ne dođe bar petnaestoro ljudi, onda nešto opasno nije u redu... Već mi je unapred krivo što neću doći.
JEBITE GUBITNIKOA I ZA MENE!
ПИ ШИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"PROBUDIMO PONOVO DUH VOS-A, ako nas ne sjebe kiša)"
01. NINKA
02. KURAJBER
03. TANDRČAK
04. LAKI
05. AGILNI
06. FEJZBUK
07. DEKI AOD
NAVIJAČI:
01. NATNAT +1
Natnat + 1, molim da se to evidentira, nije šala :)
Stavi me na spiskoa!
Koeto
Rekoh da je iznenađenje. Nisam odolela kad je Zoki obećao piva i smokija.
Pa jel vi tamo igrate fudbal ili se opijate?
+1 je pčelica Maja?
Можда бих и ја довео +1... Да имам.
http://sebastiansgames.com/blog/wp-content/uploads/2013/09/Forever_Alone.png
Nekada si samo ti i dovodio...
Хахаха, то јесте, ја сам зачетник довођења и навијачке групе! ХА!
ja dolazim naravno
TURI ME!
Ja plus jedan na bleju. Odnosno, jedna :)
Ništa, pišite i mene.
Vidi ga Dog :+)
"PROBUDIMO PONOVO DUH VOS-A, ako nas ne sjebe kiša)"
01. NINKA
02. KURAJBER
03. TANDRČAK
04. LAKI
05. AGILNI
06. FEJZBUK
07. DEKI AOD
NAVIJAČI:
01. NATNAT +1