Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mimiks prdi kao krava. Garantujem.

Edit: nisam vido kolko je sati lolo

2. Jel igrate? Prespavah...

3. ostao sam zarobljen u auto busu

4. I had fun. Drago mi je što sam vas upoznala narode.

5. Поздрав за Рејвенку, прву женску на ВОСу после сто година.

6. Pozdrav enemy. A Natka? Ona se ne računa?

7. Rajvenko, oko moje lepo, zašto si krila da dolaziš, da sam znao cimao bih se da dođem pored mnogobrojnih obaveza?

8. It was a surprise. :-)

9. :( Po mene se ispostavilo neprijatno.

10. Ja ne mogu doći.

11. A Natka? Ona se ne računa?

Хтео сам да напишем "прву нову женску после сто година", али у међувремену сам изгубио контекстуални стожер моје реченице: "нову".

А и Натке није била сто година.

Rezultat?

Јебали смо губитника прву снажно, другу смо се спрдали са њима па су нас добили, мсм давали смо себи голове и играли без голмана, трећу смо прекинули да би јебали снажно неке ту колеге са терена поред. Јебали смо их снажно 5-3, и то све кад је енеми ушао у игру да направи разлику. Јесам поменуо да смо јебали снажно? Јебали смо снажно.

12. Znači da dodam još jednog novog člana u sekti i taman bi mogao jedan dan kada me ne bude mrzelo da izbrojim koliko je ljudi bilo na VOS-u, čisto da naglasim koliko je to ispala najdominantnija manifestacija okupljanja :)

13. Видех Андреја на тв-у јуче, снимили га на западу, гледао Звезду лололо

14. Koliko sam lep divim se sam sebi.

15. GDE SU SLIKE? KLIKTALE STE ONAJ APARAT 4 SATA I KAO SAMO 30 SLIKA. LOŠE JE TO

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.