Хтео сам да напишем "прву нову женску после сто година", али у међувремену сам изгубио контекстуални стожер моје реченице: "нову".
А и Натке није била сто година.
Rezultat?
Јебали смо губитника прву снажно, другу смо се спрдали са њима па су нас добили, мсм давали смо себи голове и играли без голмана, трећу смо прекинули да би јебали снажно неке ту колеге са терена поред. Јебали смо их снажно 5-3, и то све кад је енеми ушао у игру да направи разлику. Јесам поменуо да смо јебали снажно? Јебали смо снажно.
Znači da dodam još jednog novog člana u sekti i taman bi mogao jedan dan kada me ne bude mrzelo da izbrojim koliko je ljudi bilo na VOS-u, čisto da naglasim koliko je to ispala najdominantnija manifestacija okupljanja :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mimiks prdi kao krava. Garantujem.
Edit: nisam vido kolko je sati lolo
Jel igrate? Prespavah...
ostao sam zarobljen u auto busu
bilo okej
I had fun. Drago mi je što sam vas upoznala narode.
Поздрав за Рејвенку, прву женску на ВОСу после сто година.
Ko je pobedio?
Pozdrav enemy. A Natka? Ona se ne računa?
Rajvenko, oko moje lepo, zašto si krila da dolaziš, da sam znao cimao bih se da dođem pored mnogobrojnih obaveza?
It was a surprise. :-)
:( Po mene se ispostavilo neprijatno.
Ja ne mogu doći.
Rezultat?
Хтео сам да напишем "прву нову женску после сто година", али у међувремену сам изгубио контекстуални стожер моје реченице: "нову".
А и Натке није била сто година.
Јебали смо губитника прву снажно, другу смо се спрдали са њима па су нас добили, мсм давали смо себи голове и играли без голмана, трећу смо прекинули да би јебали снажно неке ту колеге са терена поред. Јебали смо их снажно 5-3, и то све кад је енеми ушао у игру да направи разлику. Јесам поменуо да смо јебали снажно? Јебали смо снажно.
Znači da dodam još jednog novog člana u sekti i taman bi mogao jedan dan kada me ne bude mrzelo da izbrojim koliko je ljudi bilo na VOS-u, čisto da naglasim koliko je to ispala najdominantnija manifestacija okupljanja :)
Evo malo sličica
https://www.dropbox.com/sh/c02hd4n2fzy40n7/e3CFudntsE
Видех Андреја на тв-у јуче, снимили га на западу, гледао Звезду лололо
Koliko sam lep divim se sam sebi.
A di je video?
GDE SU SLIKE? KLIKTALE STE ONAJ APARAT 4 SATA I KAO SAMO 30 SLIKA. LOŠE JE TO