Vukajlija Ol Star fudbal

1. samo da kažem da će biti jebanja glodarskih bulja

spremi jezik glavni ondak!

2. NEDELJA, 27.04.2014. 13:00 VOS DERBI

PARTIZAN:

01. Fejz
    02. Džoni
    03. Agilni
    04. Zoki Munja
    05. Arlovski
    06. Laki
    07. Ninka

ZVEZDA:

01. Grifin
    02. Pseto
    03. Glavni
    04. Ludi Čak
    05. Enemi
    06. Tandrčak
    07. Deky_angelofdeath

3. Istorijat VOS Derbija je pokazao za sada da je pobednik Večitog Derbija u kanalu na VOS-u. Videćemp šta će biti.

Znači ljudi ovako, znaju se pravila ali da ponovim. Dres kluba, bratskog kluba, navijačka majica u boji kluba (ovo važi za navijače Zvezde koji fazon imaju dve crvene majice u celom šopu) ili majica u boji kluba. Bilo bi lepo tako.

4. A brate bilo sta crno ili crveno i aukurac

5. To i piše Pseto, samo malo komplikovano.
    Inače presreću me ljudi na poslu i kao pozdravio te Dendža ovoono :)

Blejao si sa nekim likom u igraonici, na nakom dečijem rođendanu, radi kod mene u firmi lik.

6. Ja sam za, al' trenutno sam nešto bolestan, pa ako ozdravim, igram. Piši me 50%.

7. Javi Ninčillo eto do subote. Na spisku si. Al' javi ipak da znamo sigurno.

8. нинка кад се снима онај квиз? јел увече?

9. VELIKI POZDRAV ZA NINKU 92 TOLIKO TOPLA SAM JA!!!!

POZDRAV MATORI

10. Ujutru se snima, nas su zorom zvali, fazon oko 8-9 ujutru. Đe si Caro vrhunski Srbine.

11. Ja sam uprostio za one sa jeftinijim kartama lolo

Ma reko sam mu da te pozdravi, kaze radi u ikarbusu i ja ga pito jel zna tebe...kaze: to onaj visoki, crni, sto se uvek smeje i sad se zeni lololo

12. Kace igra pravi derbi u koko sati?

13. Nešto sam razmišljo didem na derbi pa ako mi se baš jako digne da iz Pirot dojdem ma derbi eto i mene na manifestaciji derbi vosa. Ali da se grobari ne plaše i ovi moji da se ne nadaju previše ja nisam neki fuzbaler. Zovem se deky i imam 26 godina. Volim sve što vole mladi skupljam značke i salvete, šumadijski čaj i heklanje u venu. ČEKAMO VAS!

14. Ma reko sam mu da te pozdravi, kaze radi u ikarbusu i ja ga pito jel zna tebe...kaze: to onaj visoki, crni, sto se uvek smeje i sad se zeni lololo

Šta ću kacam veseo po prirodi :)

Nego Deki javi u subotu tačno. Na spisku si sada.

15. nemojte mi samo dekij! izbaci ga sa spiska!

16. КАКО ДА ИГРАМ ПРОТИВ ДЕКИЈА:!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.