Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ne mora niko da dodje, sam cu sve... ionako nemaju pojma glodari

2. НЕЋУ ТЕ НАПУСТИТИ ПСЕТЕ!!!!!

3. NEDELJA, 27.04.2014. 13:00 VOS DERBI

PARTIZAN:

01. Drug Raja
    02. Džoni
    03. Agilni
    04. Zoki Munja
    05. Arlovski
    06. Laki
    07. Ninka

ZVEZDA:

01. Grifin
    02. Pseto
    03. Glavni
    04. Ludi Čak
    05. Enemi
    06. Tandrčak
    07. Marvelj

4. Ne dolazim ipak moram da radim...

5. Toooo!

E, ljudi, ja još jednom da podsetim da ne zaboravite da je sutra maraton, krenite malo ranije.

6. TO RAJO SRBINE!!! Ovaj..... TO RAJO MAKEDONCU!!!

7. А ми то сутра играмо дерби? Зашто каљате ВОС :(

8. Нећу ипак ни ја доћи, обећо сам нешто па сам заборавио да сам обећао. лололо
    Кацам курва лажљива

9. Нећу ипак ни ја доћи, обећо сам нешто па сам заборавио да сам обећао. лололо
    Кацам курва лажљива

Pa zaboravi to što si nešto zaboravio da si obećao, i dodji.

10. Izgleda da ću i ja morati da ispalim lolo. Ako baš bude bilo frke doćiću na kratko

11. Dobijate vi lagano i bez mene.

12. То тандр! Ја и тандр против вас!

13. Koji kurac jebote? Još ja planirao iz treće da dolazim. Sad kad vidim da su tu samo Pseto i Tandr, koji kurac i da dolazim. A baš mi se nešto ne spava četiri sata a da dođem tamo i bude nas fazon šestorica, sedmorica...
    Najavljuje se 21 jebeni stepen oko 1 sat. Šta reći, koju posluku porati...
    Ja ću se svakako probuditi ranije nego što sam planirao, pa ću onda da vidim hoće li nas biti bar za 5 na 5.

14. O jebem ti sunce, sad i meni glupo, al' ja sam se probudio s najvećom jebenom grloboljom koju sam imao u životu, jebeno me boli kad dišem, a ne da pričam ili tako nešto. Vjerovatno ima neke veze sa prehladom od prije par dana, kao i sa sinoćnjih 2 kutije cigara i boga pitaj koliko rakije. Izvinite, jebiga, znam da ispaljujem po hiljaditi put, al' sad stvarno nije do mene.

15. Nema nas za derbi, moze tradicionalni VOS.

16. znao sam da ce svi nesto kenjati danas, aj nemo' vise da ispaljujete? Lepo recite na vreme da ne dolazite i nemojte da dodjete, ali ako kazete da dolazite dovucite guzicu nemo' jedete govna.
    Poslednja 3 vosa na koja sam dosao bilo prijavljeno po 13,15 ljudi, dodje nas 7...

17. Koliko vidim, ima nas za 5 na 5, ako jos neko ne ispali... tako da igramo!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.