Dolazim je tak' srpska rijeć. Transportiram se vlakom do zračne luke te zrakoplovom izravno na Adu Romulijanu je kroatskije.
Stavi me na spizak, pa ću javiti ako slučajno ne stignem. Naravno, unapred izvinjenje ako se desi da zakasnim jer mi prethodni dan neće biti slobodan.
Dolazim verovatno u svojstvu navijača, ili trenera Laste. Ili manijaka sa zvezdare što se vukao po novinama da masturbira pred gospodžama. U svakom slučaju, 90 posto dolazim da navijam
Ne bije boj svetlo oružje no srce u junaka!
Nedelja, 13:00, VOS
01. Džoni Kurajber
02. Deki_AngelofDigimon
03. Enjemi
04. BLZ
05. Grifin
06. Fejz
07. Arlovski
08. Ironični
09. Gusti Sok
http://www.dodaj.rs/f/s/gX/3NwRXEwb/afk3.png
+ja
Dolazim je tak' srpska rijeć. Transportiram se vlakom do zračne luke te zrakoplovom izravno na Adu Romulijanu je kroatskije.
Stavi me na spizak, pa ću javiti ako slučajno ne stignem. Naravno, unapred izvinjenje ako se desi da zakasnim jer mi prethodni dan neće biti slobodan.
doulazimm
Ne može, ti si previsok!
dolazim i ja svakako lolo
Ubačeni ste u spisak.
Dolazim verovatno u svojstvu navijača, ili trenera Laste. Ili manijaka sa zvezdare što se vukao po novinama da masturbira pred gospodžama. U svakom slučaju, 90 posto dolazim da navijam
Dolazim i ja 90%.
Lepo, lepo, al' treba još.
Ja cu sam da se ubacim na spisak kad mi se trenutak ucini povoljnim.
Јел примате апсолутне богаље?
Дај две слике и крштеницу
може богаљ ал да има смисао за црни хумор
Иду два богаља улицом и једног згази камион, шта остане?
Богаљ и маргарита, ахахахахаха
Arfen, nije bitno fudbalsko znanje ili neznanje kao što je u slučaju većine nas, tako da banajvaj. Je l' dolaziš?
Овог викенда нисам у Београду, идем у завичај, за убудуће сам ту.
Ako ne budem na svadbi u nedelju, velika je šansa da ću doći i ulepšati ovaj socijalno-fiskulturni događaj.
Doći ću oko dođu ova dvojica, znaju koji su.