Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Za nedelju najavljuju veće šanse za padavine pa sam stavio subota da bude.
01. Džoni Q
02. Lari Andervud
03. Gusti Sok
04. Reme
05. Thmdrill Merrilin
06. Radijacija
07. Blejkarica
08. Triša
I DE MO
Kaunt mi in.
Doćću. Dal ću igrati ne znam još, ali biću tu. Mogli bi skupimo neki keš, bar za ove sa sajta. Metni i to u post, da znaju ljudi i da što više navijača bude
e jel to u subotu onaj humanitarni turnir? da svako ponese 100 đunti?
Pa ja sam nešto kontao da sledeće nalaženje oko ispomoći bude baš na VOS-u.
Очекујте у неком од наредних викенда лесковачког ол стара да употпуни ову манифестацију. Један од услова да упознате мегазвезду је та да будем голман, јер сам гмазина од 105 кила и 2 метра и оперисанији сам од фудбала од Чубрила, други услов је да играм против Џонија и Агилног, трећи да буде бар 8 припадница лепшег пола и четврти да ме неко сачека код железничке јер боље познајем Куала Лумпур од Београда. Покушаћу да исцимам југ Србије да се пробуди и да будемo део овог племенитог догађаја бар 2,3 пута годишње.
Upis.
Долазим.
Регрутација.
Да јебемо последицу поплавое.
Šomi ispunićemo uslove, ali ako budeš branio, a branio protiv nas, moraš da se spremiš na jedno milion šuteva na tvoj gol jer mi Gubitnika isečemo k'o burek za poneti svaki put :)
e, pa dobro, da bude to sad u subotu? jer razmišljam se da stvarno iscimamo ove sa tarzanije, da bude zanimljivije....
msm, to humanitarno, humanitarni vos da bude ova subota...
Dolazim.
Мислим да је најбоље да то буде већ сад у суботу, нема шта да се чека. Док су људи орни да се што више људи скупи.
Pf. To ti je u Lasti kategorija pero. :D
Pripadnica lepšeg pola imaš po BG-u kol'ko ti duša ište, tako da za to ne mora da brineš.
A za čekanje kod železničke, mogu ja da te sačekam, nije nikakva frka. Tako da samo javi kad budeš dolazio i sve je sređeno.
Крећем се ко Тафарел на гол линији, распон руку ми обухвата цео гол, ја бих се плашио да сам на вашем месту :д али да вас не замарам, то ћу да радим кад стварно будем долазио, средином јуна отприлике.
Pf. To ti je u Lasti kategorija pero. :D
+ 1003
Bolje sad skupljati, što kaže enemi, dok ljude drži elan.
Piši i rakocija. Dovući ću i njega ustašu
enemi, slažem se, gvožđe se kuje dok je vruće. trebalo bi ovo objaviti na nekoliko tema, i na fb, takođe, da dođe što više ljudi. a?
Ma da, svako da doprinese, i publika i vedete fudbala. Bilo bi do jaja da dovučete stvarno i nekoga iz Tarzanije, verujem da bi tada došlo još više ljudi.
Na VOS FB strani je objavljeno
Za nedelju najavljuju veće šanse za padavine pa sam stavio subota da bude.
01. Džoni Q
02. Lari Andervud
03. Gusti Sok
04. Reme
05. Thmdrill Merrilin
06. Radijacija
07. Blejkarica
08. Triša
09. Ironija
10. Neprijateljslobodnogsvijeta
11. Turkiš Kofi
12. Lemaja