Vukajlija Ol Star fudbal

1. Kako je stanje u Ostružnici Fejze?

2. Dejan da javi odakle bi mogao da me poveze jerbo planiram da ponesem polukrštenu loptu. Ako uopšte dolazi. Kolima.

3. Ja sam mrtav bolestan vec 4-5 dana tako da nista od mene.

4. Oće biti fuzbala?

5. Какав фудбал, није нас било довољно ни пре поплава.

6. Ljudi nema fudbala. Iskulirao sam ovu nedelju zbog ovog sranja. Igraćemo u sledeće nedelje.

7. Можемо се организовати следеће недеље па онако ВОС-овски ако буде требало нешто, неку помоћ да однесемо ил нешто дурадимо за овај напаћени покрадени народ. Кукала му мајка.

8. Da, taj fazon, a biće sigurno i Vukajlija Ol Star Radna Akcija neka. Jebiga, katastroafa je ovo.

9. Иако смо најочајније организовано спорташко друштво у историји и даље смо најбоље организовани део вукајлије па имамо неку живину, неку одговорнос'! олололло

10. Al pazi najpoštenije smo SD u Srbiji. Kad si igrao nameštenu ili 3za3 utakmicu?
    Nikad.

11. Jebote, sad se budim i pizdim jer u fazonu nisam stigao na vreme...
    Džoni brate, nemoj pogrešno da me shvatiš, ali kako će naše neigranje fudbala pomoći poboljšanju sranja?
    Ako ništa, svakako možemo da se podičimo titulom ubedljivo najgore organizovanog sportskog kolektiva IKAD. Komotno.

12. Матори, нема нас довољно свакако, а уопште не знам какво је стање на ади и да ли тамо прељева негде.

13. Pa ne mislim da pomogne, nego kad je počelo sve ovo, stali smo sa spiskoa i svim tim i nismo se organizovali do kraja, tako da sam sumnjao da će neko dolaziti uopšte. Ja sam bio juče kod Arene i u fazonu da idem da pomognem, tako da nisam razmišljao o fudbalu, a verovatno je još ljudi bilo u tom fazonu. Šta znam, mislio sam da neće doći 5 ljudi na Adu. Zbog toga više.

14. Ma znam, nego pizdim zato što nas nema. ololool

15. Biće nas sledeće nedelje sigurno. Biće lep dan i igraćemo fudbala.

16. ФУДБАЛЕР АЈ ДА СЕ ОРГАНИЗУЈЕМО ИМАМ СЛЕДЕЋУ ВЕСТ

СУТРА ЈЕ У КЛУБУ АНДЕРВРЛД У ПОДЗЕМНОМ КОД ВУКА СВИРКА ХУМАНИТАРНА СКУПЉАЈУ СЕ ПАРЕ ЗА ПОПЛАВЉЕНЕ СУТРА СВИРА ДРУГАР, СВИРКА ПОЧИЊЕ У 9 УЛАЗ ЈЕ 100 ДИНАРА. ДОЂИТЕ МАКАР КУПИТЕ УЛАЗНИЦУ АКО НЕЋЕТЕ ДА СЛУШАТЕ СЕКТАЛИКЕ. ТРАЈЕ ДО 23. ЦЕЛА МАНИФЕСТАЦИЈА
    https://www.facebook.com/events/654165521331115/

ЕВО ПОТВРДЕ. ЈА ЋУ БИТИ ТАМО ОКО 10 НАЈКАСНИЈЕ.

17. DŽONI NISAM U TOKU STEMOM, ALI NADAM SE DA NISTE IGRALI NA VELIKU SUBOTU!

TOLIKO OD TULUMA

18. Nismo Tulume, na veliku subotu smo i dalje postili da bi mogli da se pričestimo na Vaskrs.

SLAVA SRBIJI!!!!!!