Vukajlija Ol Star fudbal

1. A, ono? Istopljene čokoladne bananice :)

2. То је паштета од чоколадних бананица лоло

3. I to svislionove :D
    Elem, kad bi neko dokon dao legendu za onu glavnu veliku fotku, bilo bi lepo za nas vanvosovce.

4. Koja kesa? Ima mnogo kesa lolo

Osmi red, skroz desno. Bemliga šta je, nadam se samo da nije ono što liči da jeste, a to jedino ako je neko poveo psa pa oće da bude odgovoran vlasnik.

edit:
    E, to mi kažite, sad je sve jasno osim povoda za sedenje na bananicama.

5. Ovi na S su se zajebavali, moglo im se, kad su bili u hladovini. Zato takav javašluk :)
    http://www.dodaj.rs/f/3P/mf/ku9EUmI/1002662.jpg

6. Agilni je pokušao da napravi nešto tipa gnječene čokoladne bananice, pa ih je malo izgazio. Niko nije hteo da jede, al zato odvratno izgleda

7. ahahahahahhahaa gusti pobedijo

8. MOJ BAJS! VIŠE GA NEĆEMO VIDETI. Kakav je plan za ove slike, nešto na kaver na fejsu ili šta?

9. AHaha, Dejane, bićeš jeban

10. ja ne znam ko je čovek ispod dejančeta a iznad damjana???

11. Elem, kad bi neko dokon dao legendu za onu glavnu veliku fotku, bilo bi lepo za nas vanvosovce.

http://www.dodaj.rs/f/40/HA/2zaVgzs0/1002666.jpg
    u gornjem redu s leva na desno
    raja, zoki munja, enemy, dejanče

srednji red s leva na desno
    ironični, lari, blz, agilni, fejs, kafa, pseto, nat, lemaja, valdemar sa suprugom

donji red s leva na desno
    andrej, džoni, elek, ombre, arlovski, gusti sok, glavni, rd, reme, Lol, ninka, tomdril

12. Super si!
    EDIT: Mislim što si se iscimala da ispišeš.
    EDIT2: I inače.
    EDIT3: Uf.

13. vrv blz, da
    ahahahhahahahaha au brate šta ti kažu tvoji na frizuru hahahha

14. Kažu mi da sam isti Deki, hnjo hnjo

15. fanste 2 hahahahah

16. Ja sam mislio da su vukajlijasi ruzni.
    Al sam se zajebao.

17. Samo si ti ružan.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.