Vukajlija Ol Star fudbal

1. ИНАЧЕ, НИНКА ИЗВИНИ ЈОШ ЈЕДНОМ ВИДЕО САМ ДА СИ МЕ НАПУШИО КУРЦЕМ, АЛ НИСАМ ИМАО НАМЕРУ ДА ТЕ ПОВРЕДИм, ПОВРЕДЕ СУ САСТАВНИ ДЕО СПОРТА, ЖАО МИ ЈЕ И ЗНАЈ ДА НИСАМ ИМАО НАМЕРУ

2. Lažeš pičko kosovarska

3. Bananica je uz rafaelo i kinder bueno najbolji slatkiš na svetu. A ako segleda i cena onda je najbolji.

4. Snikers je najkompletniji slatkiš

5. Лепа организација, свака част.

6. Dobro društvo, fudbal solidan, borba fanatična, što s loptom, što s protivnikom.
    Mogli smo i malo duže da ostanemo, al bila liga šampiona i tako.
    E sad bi mogo da neka primećenja o fudbalskim manirima.

Dog - stamen štoper sa ofanzivnim elementima, izraženo jakog šuta, podređen kolektivu
    Džoni - Ozbiljan odbrambeni igrač, nešto ko Lusio što je bio, ume da krene napred, asistira, šutira
    Agilni - Valbuena srpskog fudbala, mnogo trči. otkriva se , ume jedan na jedan, odgovoran prema odbrambenim zadacima
    Dejanče - Slaviša Jokanović i Patrik Viera u jednom čoveku, prijem, šut, pregeld igre, sve ima čovek,
    Pseto - mađioničar bubamare, ekstarvagancija avangardnog srpskog fudbala, brz, dribling je u njegovom genetskom kodu
    Fejzbukmanijak - Edmundo sa Ade, momak koji svoj talenat traći ne uzaludne konfilkte sa saigračima i protivnicima. Ipak, poseduje zavidnu veštinu ali ostaje utisak da juče nije imao previše sreće
    Zoki Muja - Beskompromisni Mičel kratke kose Salgado. Jak u duelu, pouzdan u odbrani, voli da isprovocira protivnike.
    BLZ - Momak čudnog pogleda ali velikh mogućnosti. Ume s loptom. Igra na prvu. Više nego solidan
    Drug Raja Trčkovski - Ostaje utisak da se neko u makednoskoj reprezentaciji grdno zajebo što ga nije zvao da igra. Ipak, možda će ga zvati u Bugarsku lololo
    Andrej Arlovski - Ko se vrati nazad umrla mu majka, ko doda i njemu umrla majka. Dobr u završnici. Za asistencije nismo sigurni pošto nismo doživeli.
    LAri Andervud - što se njega tiče lopta more biti i kocka, al se bori čoek ko lav
    Ninka - stamen čovek, dugačkog i čudnog koraka, ali se prerano povredio. ne sumnjam u njegove kvalitete kad se oporavi
    Ironični - Bledoliki Klarens Sedorf. Ume mnogo s loptom. juče mu se nije uklapala ekipa s kojom je igrao. Pokriva dosta prostora na terenu.
    LOL - požrtvovan i energičan momak. Svoj nedostatk fudbalske veštine uvek nadomesti rutinom kojom otima loptu protivniku
    Reme - Levonogo desnonogi fudbalski znalac. Nedostatk fizičkih predispozicija nadomesti sjajanom tehnikom. Na momente se čini da i on ne zna gde mu je lopta, ali uvek iznedri neki fantastiča šut ili asistenciju
    Enemi - Podcenjena fudbalska veličina. Ide glavom gde mnogi ne smeju nogom. Zavidno fudbalsko umeće poderdio je ekipi. Pravi timski igrač.

7. E svaka vam čast, da je cela država ovako organizovana, gde bi nam bio kraj lolo

8. Sad kad sam prepravljao prvi post vidim odmah drugi

Glavni
    Brate ja bih došao al me jebe dvjesto kilometara. Nemoj samo da počinjete na veliku subotu.

pre 2 godine

Sad mi još draže što je Glavni bio.

9. Dobar fudbal, još bolja bleja, ruka se oporavlja polako ali sigurno, ja sam zadovoljan.

10. dobra rakija, DE GIBANICA JEBEMU SUNCE??

11. Doneću sledeći put.

12. I ti i Nat! Da se userem od gibanice lolo

13. Doneću sledeći put.

Držim te za reč.

GLAVNI - Ima stila, ima masu, ima brzinu. Čuda je činio juče. Ko zna, možda mu je bio sećan dan.

14. Sledeći put dolazim i ja.

15. Ja teo da pohvalim glavnog kako sa lakoćom nosi svojih 135kg i ima zavidnu tehniku al nisam teo da bude "ja tebi vojvodo ti meni serdare".

I UMALO ME NE UBI BUDALA JEBO GA KO GA DOVEO DA GA JEBO DA NE POMERIH GLAVU JELI BI ŽITO A NE GIBANICU! NE BIH STAO VIŠE DA MU BRANIM PENAL BOGA NEMA.

16. Preljepi ste, a po priči ispada i da ste jači od Reala, hehe
    Opuštancija bila očito, čim je i kafa prestala da anonimiše, lolo
    ZGlavnim ne bih lako zaigrao fudbal, možda pre badmington ili šah, brdo čoek, pseto, dobro si preteko.

17. Opuštancija bila očito, čim je i kafa prestala da anonimiše, lolo

Nata me preduhitrila, okačila pre nego što sam stigla da se pobunim :D

18. Pseto, imam iste patike!

19. To je super vest, glupo bi bilo da su ti leva i desna različite!

20. E jebga usra me Natnat :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.