Najzanimljivije od svega je što je juče Arlovski imao dodavanja koliko nije tokom svoje celokupne VOS karijere, na šta smo mi, starosedeoci VOS-a bili zaprepašćeni.
Ipak, jasno je sad u kojoj ga meri zapravo tolerišemo, kad ga ovako oceni neko ko ga prvi put gleda i to u njegovom najnesebičnijem izdanju :)
Drago mi je da je zabeležen najveći odziv na VOS-u upravo onda kada je on bio humanitarnog karkatera.
O fudbalu ću samo reći da je Glavni izdominirao.
Atmosfera kao i uvek na okupljanju Vukajlijaša, što bi rekao Her Žika "na nivou", da se tako šaljivo izrazim.
U svakom slučaju potvrđuje se da smo vrlo pozitivna sekta.
Nažalost, ne može čovek sa svima da dođe u priliku ni da razmeni bar po koju reč...pogotovo sa Vukajlijašicama lolololo...
Nije mnogo daleko od ove situacije: http://vukajlija.com/reakcije/143892
Drug Raja je mnogo fino dete, i lepo vaspitano...nemo' da sam čuo da ste ga maltretirali na VOS-u!
I da, kad se obnovi "večiti derbi" Gubitnik-Lasta...raskantabuljićemovas !!!
Druže, nije moja reakcija ;-))))))
Hvala na pozivu (kao da sam došao), ali komplikovano mi je to...pa ništa ne mogu da obećam.
Velika bruka za mene je što je Glavni u subotu častio pivom više puta, a ja nijednom...sad kako da dokažem da mi nije zmija u džepu, nego oslabili refleksi. U stvari ja se razbrbljam i dok vidim "koji su naši", eto njih iz prodavnice, sa kesom punom pića.
Još čovek zapucao sa 200 km, možda i više! Ma bruka.
Da se Ninka što pre oporavi pošalji SMS na 1003
Više sam za neke konkretne donacije u vidu rakije, da držim obloge.
@ glavni
Veoma se slažem sa tvojom procenom kvaliteta igrača, pogotovo ovo za larija, Enemija i Arlovskog.
Najzanimljivije od svega je što je juče Arlovski imao dodavanja koliko nije tokom svoje celokupne VOS karijere, na šta smo mi, starosedeoci VOS-a bili zaprepašćeni.
Ipak, jasno je sad u kojoj ga meri zapravo tolerišemo, kad ga ovako oceni neko ko ga prvi put gleda i to u njegovom najnesebičnijem izdanju :)
Ja sam mislio da je bio Acin klon. SVAKU DRUGU LOPTU JE DODAO!!1
Bolte, i Enemi ima take patike...samo Sloba ne lolololo
Kaunte, ni svestan nisi koliko malo je falilo da ne preteknem...sreca pa je refleks sam mrdno glavurdu u levo.
Priznaj lepo da si primetio neku zgodnu žensku pa ti se glava trznula prema njoj, nemoj nama prodavati te fore sa refleksom :)
Brate, i jesam sutno loptu ko da je zadnja u zivotu
Sram te bilo, mlada je za tebe
Nisam ja za sebe ništa ni rekao, meni bi moja Srbijanka sipala živu sodu u oči kad bi skrenuo pogled sa flaše :)
nemoj sada...znam te ja
Drago mi je da je zabeležen najveći odziv na VOS-u upravo onda kada je on bio humanitarnog karkatera.
O fudbalu ću samo reći da je Glavni izdominirao.
Atmosfera kao i uvek na okupljanju Vukajlijaša, što bi rekao Her Žika "na nivou", da se tako šaljivo izrazim.
U svakom slučaju potvrđuje se da smo vrlo pozitivna sekta.
Nažalost, ne može čovek sa svima da dođe u priliku ni da razmeni bar po koju reč...pogotovo sa Vukajlijašicama lolololo...
Nije mnogo daleko od ove situacije: http://vukajlija.com/reakcije/143892
Drug Raja je mnogo fino dete, i lepo vaspitano...nemo' da sam čuo da ste ga maltretirali na VOS-u!
I da, kad se obnovi "večiti derbi" Gubitnik-Lasta...raskantabuljićemovas !!!
Crk'o bi kad ne bi ubacio neku reklamu.
Drugi put kad dolaze ovi moji kod mene da se spakuješ i dođeš s njima, nema nešto mnogo luksuza, ali dobra je klopa i volimo dobre ljude.
Druže, nije moja reakcija ;-))))))
Hvala na pozivu (kao da sam došao), ali komplikovano mi je to...pa ništa ne mogu da obećam.
Velika bruka za mene je što je Glavni u subotu častio pivom više puta, a ja nijednom...sad kako da dokažem da mi nije zmija u džepu, nego oslabili refleksi. U stvari ja se razbrbljam i dok vidim "koji su naši", eto njih iz prodavnice, sa kesom punom pića.
Još čovek zapucao sa 200 km, možda i više! Ma bruka.
znam da nije tvoja reakcija, ali ne možeš da izdržiš bez reklame pa makar i tuđe bilo :)
ja sam se navikao na tu opciju spore reakcije, zato više ne idem u goste nego zovem, ovde nema sporo jer sve mora preko mene :)
To jeste. A iz uslovno rečeno, svoje branše, marketing najviše ne mogu da smislim, da se tako politički prihvatljivo, da ne kažem, korektno izrazim.
Jedva se probih kroz ovu rečenicu, da je princ morao da je čita Uspavana Lepotica bi još spavala :)
To ja namerno tako, da delujem pametnije...omiljena taktika tzv. brend (devojačko - marketing) menadžera.
Tako vi iz velegrada, kod nas je prostije, da ne kažem prosto k'o pasulj, ali tu je negde :)
Jebem ti fudbal i đe dođoh. Prelom ruke, moram mjesec dana gips da nosim.
Ozbiljno? Pa jbt ništa se nije bilo nadulo... Niti je bilo tragova...