Prijava

Auuuu, bogami imaš zlatna jaja kad na Stefanovoj temi troluješ... :)))

Прво, ја их сматрам за златна јер су породично наслеђе а друго, зашто на помен Костића сва забава буде усисана и рециклирана у квалитетан смор? Као да одеш у кафану да се напијеш а пандур ти стоји над главом и лупа те пендреком када год накренеш чашу -_-

на помен Костића сва забава буде усисана и рециклирана у квалитетан смор

Ne zezaj, imam valjda i ja prava na trol iako ne mogu biti banovan :)

Ja sam na četu sakupila 6 jaja od dobrovoljnih davalaca, čekam večernju smenu da se javi da dopunim kolekciju. Kostić je svedok i čak je podržao donatorsku konferenciju.

Не можеш ти да тролујеш јер имаш бољу стартну позицију, није то то. А и нисам троловао, само сам хтео да напишем нешто полу смешно, ал сад ми жао што сам написао јер ме мрзи да се расправљам са било киме, а посебно не са СКом.

Jedan pronasao 8, dvojica po 7,...

Keep searching... :)

Mene smorilo vise :)
Odustajem jebiga. Mrzi me da trosim oci.

AAAAA Pacove! Nisam na tebe mislio nego na Kuplunga i njegova jaja! Tvoj post je OK :)))

Au bre Stefke gde si ih zavuk'o! :)

Debeli, zasto bi se raspravljali?

I Peki, ne brini ti za pobednika i ucesnike. Ako hoces nadji bar dva jajeta, pa spemuj, ako neces, nema ni potrebe da pricas o necemu sto te se ne tice.

Cekaj, jel ima 2 jajeta na jednoj temi?

Погрешно протумачен Брусов пост, дакле ни око чега. Пис енд факинг лав.

Do jaja,ne mogu da nadjem nijedno xD

KOSTICU SE RASULA JAJA PO FORUMU LOLOLOLOL

I logički, i pretraživački i na sve moguće načine pokušavam da nađem preostala 3 jajeta, al ne ide bemumiša.

ja ova 2, nema sanse.

JAJOOOO! JAJOOOO! DESI JAJOOOO!?

сакријо их костић. Нашао сам 7 комада на неким популарним темама. Е ђе су остали ко зна :)

http://www.dodaj.rs/f/3W/I3/35GPDljf/sgtewa.jpg

нађох ово ако се рачуна.. контам да је неки бонус у питању.