Stefan Kostić
Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.
Ovo nije u redu, treba da sve vreme budeš tu. Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.
Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.
ili napises samo "nasao sam sva jaja" a uopste i ne trazis lolol
Ovo nije u redu, treba da sve vreme budeš tu. Zamisli sledeću situaciju: osoba ti napiše da je pronašla, lupam sad, 6 jaja, drugi ti, nakon te osobe, napiše da je pronašao sva, onda prva osoba pronađe sve i pošto nisi tu samo edituje post i on je pobedio.
Zavrn'o sam :)
Ма ложи вас чо'ек. Нема јајова. :Р
Koliko % jajoa je u Jovicicevim temama? A? A? A?
Stefke PVT
I nije mi nešto primamljivo da čeprkam po forumu i tražim kostićeva jaja...
http://www.youtube.com/watch?v=Wz9DqAnpr7E
cekaj recimo editovo si post od pre 2 godine na kom si ti nesto rekao i stavio jaje i sad ja treba to da nadjem XDD
Opljačkaše ovaj narod.
Boske, nije na mojim postovima i nije toliko zakopano. :)
Jedan je našao 6 jaja, dvojica po pet, jedan 4, jedan 2, jedan jedno. Vidite da nije toliko teško. :)
Kad ljudi nemaju pametnija posla...
http://thechive.files.wordpress.com/2010/01/animated-gifs-01.gif?w=300&h=225
Pih, ko će listati tolike strane u potrazi za jajcetom.
Jedan 7, drugi 6, itd, itd... :)
Samo nastavite, prvi koji skupi svih 10 je pobedio. :)
Ja sada moram da idem, neću biti tu neka 2-3 sata. Ali ne brinite, videću ko je prvi skupio.
+1=2
Stefanu edituje post? Pekki to da si za mene rekao pa ajde, ali Stefanu? :)))
ili napises samo "nasao sam sva jaja" a uopste i ne trazis lolol
Kakvo davanje ideja.
Stefanu edituje post? Pekki to da si za mene rekao pa ajde, ali Stefanu? :)))
Pa svi znamo da je on tu 25h dnevno i sad kad je najviše potrebno ga neće biti :) A i kako on može da zna da li je neko editovao?
Да тражим Костићева јаја по форуму ? Дај уозбиљите се.