Prijava

Procesor je odličan, grafa isto, 4 giga rama DDR3 ti je isto skroz dobro, tako da ja tu apsolutno ništa ne bih dirao. Pitam te zato što je moj ortak mentol uzeo prilično slabiji komp od tog pre koju godinu i puk'o jedno 600 jura. :) Ja sam mu lepo rekao da gejmerski laptop ne postoji. Zna se za šta je laptop. A ako hoćeš komp na kojem ti je prioritet igranje igrica, pored blejanja na netu, uvek se odluči za kućište. Ja ću vala kad budem menjao ovu svoju skalameriju verovatno da uzmem laptop jer su mi u suštini igrice više dokurčile, da se tako nekurtulno odrazim. :)

Numijem reć. Ne razumijem se. A i boli me kurac, malo da bacim spam.

Mene igrice nisu priJoritet , za ovo sam puko skoro 700 jevropa , tako da.. Znači laptop mi je dobar ? Da vidim odma. Jer se tripujem da su mi grafa i procesor loši.

Ако ти игрице нису приоритет онда си пуко 400е, јер за 300 може да се купи сасвим ок лаптоп.

Intel® Core™ i5-2450M (2.50 GHz, 3 MB L3 cache)
4 gb rama 8 maximum.
AMD Radeon HD 7470M (512 MB or 1 GB dedicated video) i Intelova što mi je ugradjena u procesor..
Evo ti sve pa mi iskreno reci.

Blake ti je sve rekao, laptop je odličan. Ali kažeš da ga nisi kupio zbog igrica, što si onda puko toliku kintu ?

Sasvim solidan laptop, imam ga godinu dana, odlično radi, sve je u fulu, a platio sam ga 35000 tada.
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/msi-CR620_858XEU-13155/

Nisu priJoritet , al oću da mogu da upalim Betlfild company , Cod ili tako nešto da ide lepo. I ide fino bogami. Nije sad da sam zavistan da mi treba gejmerski , nego malo jači lap top.

Znaš kako to gledaš: čim si puk'o toliku kintu, ne može da bude loše. :D Ali iskreno, nemoj pogrešno da me shvatiš i da gledaš sad na ovo kao na neko izdrkavanje, ali mislim da nije trebalo da uzimaš toliko skup laptop ako ti već isti ne treba za igrice.

Ok onda, cepaj samo, pošto je odličan.

Ma igram ja igrice , al nisam jebeni gejmer. Nego oću da upalim pes sa drugarima fino . Samo me zanimalo jeli previše loš laptop , onako u generalnom smislu.

Samo me zanimalo jeli previše loš laptop

Ако тролујеш лоше тролујеш, пошто лаптоп за 700е не може да буде лош.

Pa i ja to htedoh da mu kažem, Šomi, ali mi bilo bezveze, pa sam onda onako malo finije. :D Ali realno...

Pa kontam da me nisu opelješili pošto sam budala što se tiče elektronike. Kad sam krenuo da popravim mikser , dobio sam 17 kopči na ledjima i elektrošok. Bio sam u komi 3 dana.
Pa zato i pitam , jer kontam da nisam lupio 700 evra na sranje.

Pa logično da nisi. :) Samo, kao što ti već rekoh, nije trebalo da uzimaš toliko jake performanse ako ti skoro bukvalno neće služiti ničemu posebnom. Doduše, sad mo'š se kurčiš kako ti je najbolja grafika na PES-u, osim ako nemaš nekog komšiju zaluđenika koji ima 8 giga RAM-a i neku Safirovu grafičku. :D

Pa koristiću ga ja ako može da podrži. Već se kurčim blejk , niko ni da priprdi , glavno sam jajo u selu!

3 gigaherca procesor pentijumov intel, grafička koja je crkla, al dok nije bila crkla bila je atijeva radeonka safir x550 na 256mb, gigara rama, a disk neam pojma koliki je. I JA ĆERAM NAJNOVIJI "KOL D NJUTI" NA MAKSIMUMU!

Kako bre to Kiflo? Nemoguće da ti ne baguje, ali realno. :) Mislim, ja ovaj najnoviji nisam ni skinuo. Poslednji koji sam igrao je bio Modern Warfare 2. A koliko giga RAM-a imaš? Inače, najbitnije performanse ovog mog čuda:
AMD Quad-Core 2.4 GHz
ATI Radeon 5450 HD
4 giga RAM-a
Šljaka ok, ali mi vala bolji ni ne treba. Držaću ga još bar godinu dana, pa ću onda verovatno da ga menjam.

Dajte neku pucačinu od igrice da radi da je skinem.
E i momci , treba mi neko da mi nadje TDU 2 da radi sa serijalom i sve. Ko je doktor u tome neka mi kaže živim za tu igricu.

Imam dvije pločice od po jedan gigabajt al je jedna pregorila, tako da tehnički imam 2 gigabajta rama ali faktički jedan.

Blejk , čkode javi mi se na pvt