Prijava

Đango
Slabu.

+1

Sutra ću se hvaliti.

Alo , imam i5 2450 m procesor , jezgra 2 logističkih procesora 4 , 2.5 ghz. Šta to sve ukupno znači?

Alo , imam i5 2450 m procesor , jezgra 2 logističkih procesora 4 , 2.5 ghz. Šta to sve ukupno znači?

Da imaš 2 jezgra po 2.5ghz

E i koji kurac su ram prilagodnici kod grafičke ?

Zadovoljavajucu. osim onda kada mi rikne nesto nakon 90% ucitavanja

Da imaš 2 jezgra po 2.5ghz

Koja mogu da izdele posao kao da imaš još dva virtuelna jezgra, nije baš kao da imaš sva četiri fizička ali je u svakom slučaju bolje nego da imaš samo dva.

E i koji kurac su ram prilagodnici kod grafičke ?

Ram... prilagodnici? English, please :)

Okkle znam , piše mi imam 2 grafičke.
Za jednu ram prilagodniici 1 gb
za drugu 1.75 gb.
Pa ne kontam. Znači procesor je dobar ?

Za laptop dobar ako ti i7 već nije neophodan.

Aaa, to. Slabo se snalazim s lokalnim kopjuterskim novogovorom, ko da ga je Tarzan s kvantaša smišljao, u kurac.

Fora ti je što imaš dve grafičke, integrušu unutar procesora i diskretnu zasebno pri čemu diskretna ima sopstveni 1gb memorije a integruša deli ram sa sistemom.
Integruša ti radi kad si na netu ili gledaš filmove, za stvari gde radi grafička akceleracija a nije potrebna snaga pa štediš bateriju. Diskretna ti se uključuje kad recimo upališ neku igru da igraš i zatreba mišića.

znači imam 1gb na diskretnoj ?

Jel dobro kad imam 2 grafičke ? Sa obzirom da je jedna intel 3000 graphics a druga radeonka 7470m .

A ja imam crnu konfiguraciju, ali je miš beo!

Jel dobro kad imam 2 grafičke ?

Naravno da je dobro, manje trošiš baterija, što ti verovatno nije problem jer držiš laptop na punjaču ali ovako takođe nema potrebe da se aka bez veze diskretna grafička i greje ti laptop zbog sitnica. Dobar sistem, iako je na nekim modelima laptopova bilo problema tipa da diskretna neće da se upali kad treba, uglavnom je ispravljano novim biosom.

ninka_92

Numijem reć. Ne razumijem se. A i boli me kurac, malo da bacim spam.

+1.000
Ovo je tema za one koje ovakvi kao ja pozovu da im srede komp kad nešto neće :))
Inače, baš je lep, meni se sviđa, pravi majstor mi ga skockao.

Ne'am konfiguraciju. Kompjuter mi radi na akumulator.

Meni radi savršeno. pes 2012 radi kao da je uživo. A sad ću da skinem hitmena. Pa da vidim na malo zahtevniju igricu

Neki ASUS-ov laptop:
Intel Pentium CPU P6100 @ 2.00 GHz 2.00 GHz
3 GB RAM-a
grafička ATI Radeon HD 1 GB
500 GB HARD-a

u suštini, za svakodnevnu upotrebu nije loš

svaki put pročitam-koju informaciju imate?

Doppia_Leonessa

Neki ASUS-ov laptop:
Intel Pentium CPU P6100 @ 2.00 GHz 2.00 GHz
3 GB RAM-a
grafička ATI Radeon HD 1 GB
500 GB HARD-a

u suštini, za svakodnevnu upotrebu nije loš

Ја би пустио да ме сад пола града јебе за тај лап топ :)))
Панда компјутер компани!
Панда процесор 1,9 ГХз
1 гб ддр2 рам-а
графичку сам купио исту такву ко твоју
160 гб ХД