Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
i3 540
GTX 460
Slabu.
Slabu.
+1
Sutra ću se hvaliti.
Alo , imam i5 2450 m procesor , jezgra 2 logističkih procesora 4 , 2.5 ghz. Šta to sve ukupno znači?
Da imaš 2 jezgra po 2.5ghz
E i koji kurac su ram prilagodnici kod grafičke ?
Zadovoljavajucu. osim onda kada mi rikne nesto nakon 90% ucitavanja
Da imaš 2 jezgra po 2.5ghz
Koja mogu da izdele posao kao da imaš još dva virtuelna jezgra, nije baš kao da imaš sva četiri fizička ali je u svakom slučaju bolje nego da imaš samo dva.
Ram... prilagodnici? English, please :)
Okkle znam , piše mi imam 2 grafičke.
Za jednu ram prilagodniici 1 gb
za drugu 1.75 gb.
Pa ne kontam. Znači procesor je dobar ?
Za laptop dobar ako ti i7 već nije neophodan.
Aaa, to. Slabo se snalazim s lokalnim kopjuterskim novogovorom, ko da ga je Tarzan s kvantaša smišljao, u kurac.
Fora ti je što imaš dve grafičke, integrušu unutar procesora i diskretnu zasebno pri čemu diskretna ima sopstveni 1gb memorije a integruša deli ram sa sistemom.
Integruša ti radi kad si na netu ili gledaš filmove, za stvari gde radi grafička akceleracija a nije potrebna snaga pa štediš bateriju. Diskretna ti se uključuje kad recimo upališ neku igru da igraš i zatreba mišića.
znači imam 1gb na diskretnoj ?
Jel dobro kad imam 2 grafičke ? Sa obzirom da je jedna intel 3000 graphics a druga radeonka 7470m .
A ja imam crnu konfiguraciju, ali je miš beo!
Naravno da je dobro, manje trošiš baterija, što ti verovatno nije problem jer držiš laptop na punjaču ali ovako takođe nema potrebe da se aka bez veze diskretna grafička i greje ti laptop zbog sitnica. Dobar sistem, iako je na nekim modelima laptopova bilo problema tipa da diskretna neće da se upali kad treba, uglavnom je ispravljano novim biosom.
Numijem reć. Ne razumijem se. A i boli me kurac, malo da bacim spam.
+1.000
Ovo je tema za one koje ovakvi kao ja pozovu da im srede komp kad nešto neće :))
Inače, baš je lep, meni se sviđa, pravi majstor mi ga skockao.
Ne'am konfiguraciju. Kompjuter mi radi na akumulator.
Meni radi savršeno. pes 2012 radi kao da je uživo. A sad ću da skinem hitmena. Pa da vidim na malo zahtevniju igricu
Neki ASUS-ov laptop:
Intel Pentium CPU P6100 @ 2.00 GHz 2.00 GHz
3 GB RAM-a
grafička ATI Radeon HD 1 GB
500 GB HARD-a
u suštini, za svakodnevnu upotrebu nije loš
svaki put pročitam-koju informaciju imate?
Neki ASUS-ov laptop:
Intel Pentium CPU P6100 @ 2.00 GHz 2.00 GHz
3 GB RAM-a
grafička ATI Radeon HD 1 GB
500 GB HARD-a
u suštini, za svakodnevnu upotrebu nije loš
Ја би пустио да ме сад пола града јебе за тај лап топ :)))
Панда компјутер компани!
Панда процесор 1,9 ГХз
1 гб ддр2 рам-а
графичку сам купио исту такву ко твоју
160 гб ХД