Prijava

Po našem, policija za životinje.
Ako neko gleda animal planet zna o čemu se radi.
Za ostale, kako samo ime kaže, sprečavaju nasilje nad životinjama i zanemarivanje životinja. Takođe i spašavaju životinje ako neka lutalica se povredi ili slično.

Da li bi ovakvo nešto uspelo kod nas?
Kako bi narod primio ovakvu akciju u Srbiji?
Vaša mišljenja o ovome?

Podržavam.

Kerovi treba da ispomažu kerove.

Успело би у курцу месецу.
Немогуће је, јер је народ бандоглав и прост. Не може неко то да схвати и прихвати када сопственог кера (ако га има) држи на по метра ланца и туче га држаљом од секирчета, давајући му (ако се сети) којекакве помије да једе.
А мишљење ко мишљење, овде нису заживеле неке ствари које су потребније и основније, тако да не би ни то заживело.

Мени ове акције звуче као:

СТОП НАСИЉУ НАД ЖИВОТИЊАМА КОЈЕ НИСУ КОНВЕНЦИОНАЛНА ХРАНА ЗА ЧОВЕКА И КУЋНИ СУ ЉУБИМЦИ ИЛИ СУ ДОВОЉНО ЦАКАНЕ ДА ТИ ИХ БУДЕ ЖАО

Ako neko gleda animal planet zna o čemu se radi.

Ja samo posle 12. :3

Inače, mi nemamo ni azile za lutalice, a kamoli da sad još uvedu ovu polciju. Moguće da bi i za to uveli neku taksu. Što reče bez šećera, mi smo prost narod i nama to ne može da uđe u glavu da je to potrebno.

Mada ovo po meni nije prioritet, jer moramo prvo da sredimo državu pa tek onda nešto drugo.

Ako neko gleda animal planet zna o čemu se radi.

Izvinjavam se ako će zvučati malo surovo, ali jes' ti normalan bre? Ko bre gleda Animal planet? :)

Za svakako, al da bi to zaživelo potrebni su neki preduslovi koe mi trenutno nismo u stanju da ispunimo. I niti ćemo biti u narednih peš est dvaes godina otprilike.

Da me niko ne shvati pogrešno, ali ovo kod nas ne može da zaživi jer u ovoj škrbavoj zemlji ni običan čovek nije zaštićen kako treba. Ideja je odlična, gledao sam nekoliko tih emisija na Animal planetu međutim, prvo ovde treba srediti neke druge stvari kao što napisa Sterija.

Gledao sam neki video gde kljukaju guske nekom hranom, guraju im cev direktno u želudac. I drže ih u nekim izuzetno uskim kavezima, ne smeju da se kreću uopšte. A sve to zbog potražnje masne džigerice u Francuskoj. Jetra im bude čak šest puta veće od jetre običnih gusaka. Užas!

ne mož da zaživi.

ali ako se ovoga sete, eto nama novih radnih mesta, više kerova do ovih četvoronožnih kerova.

smem li da ti preimenujem temu u SPRCA ? :)

Ne može. :) Ja mislim da bi zaživelo.

Kerovi treba da ispomažu kerove.

Aj suzdrzi se glupih komentara.

Мени ове акције звуче као:
СТОП НАСИЉУ НАД ЖИВОТИЊАМА КОЈЕ НИСУ КОНВЕНЦИОНАЛНА ХРАНА ЗА ЧОВЕКА И КУЋНИ СУ ЉУБИМЦИ ИЛИ СУ ДОВОЉНО ЦАКАНЕ ДА ТИ ИХ БУДЕ ЖАО

Cekaj, a oni slucajevi kad je decak odsekao glavu psu ili kada je drugi decak namerno pustio svog psa na drugo stene. To je normalno a.
Normalno je da uzmem macku da je sutiram po putu.

Izvinjavam se ako će zvučati malo surovo, ali jes' ti normalan bre? Ko bre gleda Animal planet? :)

Zasto ne?
A daa. Vi ste opasni momci.

A grofe od tebe sam ocekivao vecu ozbiljnost posto si moderator.
Izgleda da ovde moze samo da zazive teme, pljuvanja, jebanja i glupih fora.

NE DAJ SE SAŠA, DOBAR SI MOMAK JA PODRŽAVAM IDEU!
Kad bi počeli da se klepaju ljudi po džepovima za maltretiranje životinja onda bi prestali da rade to. I kad bi bio veći broj azila. Al ne azila u koi se vode životinje da bi se zaklale posle dva dana...

Naravno da bi uspelo, eno stavio sam baš u raznoraznom pitanju kako je neka tema o praćkama zaključana jer je mod jebo čvorka... mislim, voli čvorke.

Na borbama petlova se silne pare zgrću, tj. na klađenju na te borbe. Dobro, nije brutalan prizor kao borba pasa, ali treba zabraniti i to, svakako. U mestu gde ja živim, policija zna za te borbe, ali ih boli dupe, suviše su lenji da urade bilo šta(možda su se i ugradili u podelu dobitka). Kod nas zakon ne funkcioniše ni kada se radi o nekim ozbiljnijim stvarima a kamoli zaštiti životinja. Znam dva policajca za koje se priča da diluju drogu. Ne znam ni kako bi se drugačije objasnila situacija u mojoj ulici. Pet pandura, dva narkodilera i jedno dvadesetak narkomana.

Pa taedium, ne verujem da bi u ovakvu policiju dolazili neki koga boli kurac za zivotinje i to.
Jel realno sta ce takvi tu.

Inače, mi nemamo ni azile za lutalice

Siguran? A sta kazes da ti malo izadjes napolje iz sobe i raspitas se?
Verujem da bi cuo da u tvojoj okolini najmanje dva postoje.

Na borbama petlova se silne pare zgrću, tj. na klađenju na te borbe

A niko ne diskutuje o tome zasto se ti petlovi uopste bore?
Oni bi se borili i da ih neko zajedno pusti na poljanu a ne u boksevima i improvizovanim ringovima. Zivotinjski instikt za borbu nije ljudska tvorevina i samim tim ne sme da se zapostavlja. Verovatno taj petao lepse zivi nego onaj sto je zatvoren u nekoj farmi gde mu je ograniceno kretanje i ponasanje.

A psi lutalice ko psi lutalice...
Oni isto imaju urodjen nagon za lutanje.
Ako je nekome odbegao pas onda zna tacno o cemu pricam.
Jednostavno, njih ne mozes zaustaviti jer oni ne trpe jedno okruzenje i divljina ih zove. Borbe pasa kao borbe pasa su normalne ali izvestacene kao danas su totalno bolesne stvari. Pse lutalice treba kastrirati i tako donekle smanjiti rastuci broj lutalica.

Glupi zapadnjaci... Ter neka izmisljena organska hrana pa organski pilici pa bez konzervansa ovo i ono...
Ta njihova paranoja je izgleda jedini problem u celoj situaciji. Mislim da su oni veci problem nego sve borbe zivotinja, pesticidi i nehumanost prema zivotinjama na svetu.
Sta misle oni koji kurac? Da je psa priroda namenila za dvoriste i da trci za covekom?
Koje gluposti... Jedina dobra stvar kod nase zaostalosti za svetom je to sto smo zaostali i u tim psiho poremecajima pa smo mirni donekle.

Blake Griffin

Izvinjavam se ako će zvučati malo surovo, ali jes' ti normalan bre? Ko bre gleda Animal planet?

Ja gledam, po čemu je to loše?