![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa plati ti veterinara pa onda počni da pevaš o humanosti i ostalom
pa ne radis to da bi pevao vec da bi pomogo kucetu, zaboga neso. kakva samo surovost i muzevnost izbija iz tvojih reci, vidi se da si svasta preziveo u zivotu
Jao Vučice, kako je to iko dokazao da je nehuman?
Ja se isto zgrožavam na maltretiranje životinja i sažaljevam te lutalice, al nikad nijednog nisam doveo kući i spaso ga ulice. Eventualno nekom dam da pojede nešto al nijednog nisam spasao, i šta sad?
Najgore što ti koji uvek pričaju o nekoj humanosti uglavnom ne rade ništa osim što pričaju. Jako korisno.
pa i prica je pomoc. drzava duradi nesto, placamo joj porez?
Ima i takvih a ja kad pričam onečemu pričam sa pravom jer i to sama radim. Ne mogu govoriti o nečemu a ne radim to.
Svojim ismevanjem teme i spemovanjem iste. Ne razumem tu potrebu da se gazi po nečemu što je dobro.
Verujem da bi cuo da u tvojoj okolini najmanje dva postoje.
Brate dođi u Aleksinac, gde ima više lutalica nego stanovnika, a azila nema u krugu od 30km. Verovatno ima u Nišu negde, ali u Aleksincu ne.
To je unosan posao ako nisi znao.
Država daje dobru lovu za finansiranje toga.
Tvoje je da hraniš i čistiš.
Радјард објаснио.
Искрено, човек који мучи животињу као оне што си споменуо што су секли главе псима и остало треба јавно вешати јер мислим да су довољно изопачени да убију и човека, али јебига, све ми ово делује као вегетеријанска пропаганда.
А опет, јако је тешко ухватити некога ко, рецимо, рокне пса, отрује га или тако нешто. Поготову луталицу, а и контрапродуктивно је. Једноставно је тако.
И слажем се са Џонијем апсолутно. Свакога ко малтретира животињу треба усрати од батина и јебати му милосну мајчицу, али полиција која би се тиме бавила би била контрапродуктивна и неефективна. Јебига, тако је.
jbg brate, ja ovde kad dođem sajt oslobodim samoga sebe...dam sebi oduška, a i u suštini sam žešće neozbiljan.
izvini za spem sonim komentarom.
Tako da ostaje samo ako vidiš to usereš nekoga od batina ili ako čuješ da neko to radi u kraju, skupiš ekipu i usereš se u njega. Nema druge.
Tarzane, da te podsetim, ti si još uvek ljudsko biće (koliko, u to neću da zalazim). E sad, hoćete li vi ubiti čoveka zato što maltretira životinju a može da se desi nekim slučajem da taj čovek vama pomogne u trenutku kada ste u životnoj opasnosti, hoće li onda biti monstrum?