UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Jebote, dugo nisam video ovoliku bezrazložnu mržnju prema nekome, šta kažete da im objavimo rat?

Jebiga reme kad neko ovoliko smara normalno je da ih ljudi ne vole.Evo zamisli da u košarci nema ograničenje od 24 sekunde po napadu jel bi ti voleo tim koji se dodaje devet minuta i tek onda šutne na koš.Što je najgore juče ni tu dominaciju u posedu lopte nisu imali kao obično pogotovo posle prvog poluvremena(47-53 ako se dobro sećam).
    Španija ima takve dobre igrače da se naježiš a igraju fudbal koji je toliko zanimljiv da je i umetničko plivanje privlačnije za gledanje.
    Ljudi su pljuvali čelzi kako je osvojio LŠ a činjenica je da je takav fudbal bolji od ovog,jebiga znaš da si po kvalitetu lošiji od protivnika i moraš da se braniš ali ovi nit se brane nit napadaju već smaraju dodavanjima u nedogled.
    Toliko smaraju da u fudbalu treba uvesti pasivan napad......

2. meni samo žao što nije bilo moguće obe repke da ispadnu malopre.

+1, i +samaranje za obe selekcije.

portugalci su ciganija, vec sam negde rekao.

Del Boskea sam mnogo postovao do ovog prvenstva. Cavi, injesta, negredo(fabregas), silva, koje gomilanje... plus dva defanzivna vezna. Pretupa ostrica napada, zato jedva daju golove, jebes ti ubacivanja, rotacije i kurce. MORAS DA IMAS JEBENOG SPICA.
    Tores na klupi, LJorente nula minuta, mata... igraju negredo i navas...kakav mag.
    I ne mozes da izvlacis cavija iz igre i uvedes pedra u odlucujucim trenucima! Ne kapiram, oce da ide ofanzivnije, vadi pakera a ostavlja oba defanzivna vezna.
    Izuzetno kukavicka taktika, nedopustivo sa ovakvim kvalitetom.
    Nadam se da ce osvojiti pobednik iz meca Nemacka - Italija.

3. ni ja ih ne gotivim ali Negredo jeste spic koliko ja kontam.

4. Ljudi su pljuvali čelzi kako je osvojio LŠ a činjenica je da je takav fudbal bolji od ovog,jebiga znaš da si po kvalitetu lošiji od protivnika i moraš da se braniš ali ovi nit se brane nit napadaju već smaraju dodavanjima u nedogled.

Po čemu je takav fudbal bolji od ovog? Što drugi tim napada pa igra nije tako dosadna? To ipak nema veze sa tim timom. Od Španaca nema nikoga ko je bolji ili daleko bolji. U samom su vrhu i to je tako, kako god da igraju.

5. Kleta formacija Del Boskea bez napadača.
    Ne razumijem čovjeka nikako.
    http://i.imgur.com/dpy7x.png

6. Odužila se sinoć tekma, legao sam kad je počeo drugi produžetak, sklopio oči kad su počeli penali i čuo možda prva dva penala, naravno posle zaspao jbg. Jel moguće da Ronaldo nije šutirao jebeni penal? Ej bre, pa kakav si ti to kapiten kad ne smeš da uzmeš stvar u svoje ruke, nego kao tipičan Srbin, samo gleda kako ovi maše penale i krsti se. Eno onaj Nojer, čovek golman pa puca 2. ili 3. penale, a ovaj magarac se ispromašivao samo tako sinoć dok je šutirao slobodnjake i umesto da da bar gol iz penala on se usere.
    Mislim, ovo su mi ljudi ispričali danas potšo nisam gledao, ali verujem tim ljudima jer ih poznajem već mesec dana. Da li je ovo tačno i da li mislite isto kao ja?

7. Ја мислим да је требало да шутира пети пенал, ал' га Фабрегас зајеб'о.

8. Jebiga reme meni ja takav fudbal zanimljiviji nekom drugom nije to je ok.Al vidi ovako celo prvo poluvreme nisu imali šut u okvir gola a nije da nisu imali loptu u nogama.Šansu jednu nisu imali(jedinno onaj jedan šut).Protiv hrvata su očajno odigrali a nije da im nije trebala pobeda pa da kažeš da ih je boleo kurac oni su tad mogli da ispadnu da su hrvati iskoristili jednu od onih šansi a složićeš se da su španci daleko kvalitetniji tim od hrvata.
    Slažem se da će verovatno osvojiti ovo prvenstvo al drugi timovi sve bolje igraju protiv čuvene "tika-taka igre" tako da sumnjam da će moći još dugo da uspešno prodaju ovu taktiku.

9. Haha, nadao se da će on da završi, prrrc :)

10. Чекај, вама је океј да Челси осваја ЛШ играјући бункерицу, иако сваки прелазни рок потроше 100-200 милиона на појачања? Ја разумем да неко може да готиви Грке из 2004, јер су аутсајдери који су успели оно што се сматрало немогућим за њих, али Челси да осваја у стилу Грка - то је већ труба.

Шпанци нису једини, који су јуче играли, тако да нису ни једини кривци што је јучерашњи меч сморио. Две екипе утичу на ток игре, тако да су обе екипе и одговорне за квалитет. Е сад, свет полако почиње да капира како треба да се постави игра против Шпаније и Барсе и зато се они муче у задње време. Јуче је Португал једноставно добро затворио прилазе и добро ометао игру Шпаније на средини терена. Вероватно им је Мурињо то дошапнуо, јер је тако већ био успешан против Барсе и за мало да је упалило и Португалцима. С друге стране, ни Шпанци нису будале да трче пред руду и попију неку контру. И они су се пазили с обзиром да су очекивали да неће бити лако постићи гол.

Ако у финалу буду играли против Италијана и ако се понови онакав меч к'о у групама, ја ћу бити задовољан гледалац. Ако буду играли против Шваба, не знам шта ће да буде. Очекујем опет неки тежак меч, нека тактичка надмудривања и то.

11. У праву је Штета, криви су и једни и други. Сморили су јер су пичке и једни и други. Једни паламуде а други се бране и покушавају из неких смешних полуконтри.
    И даље стојим иза тога да је играње без шпица све само не атрактивно и да је то класична деструкција фудбала.
    Штета(не Срета) што финале није Немачка - Италија али шта је ту је. Еуро по мени никад досаднији, најзанљивија утакмица, уз све текме Немаца, је она без голова између Енглеза и Италијана.

12. Slažem se da će verovatno osvojiti ovo prvenstvo al drugi timovi sve bolje igraju protiv čuvene "tika-taka igre" tako da sumnjam da će moći još dugo da uspešno prodaju ovu taktiku.

Treba ih videti u finalu protiv Nemaca(ako se plasiraju). Ako i njih dobiju, onda svi argumetni protiv njih padaju u vodu jer jednostavno takav stil igre donosi rezultate. Jeste makijavelisticki pristup, ali ko jos danas u fudbalu umire u lepoti.

13. Vilen, dobra slika. I sam sam razmisljao da je postujem kao odgovor onima koji su pitali zasto CR nije sutirao penal.

14. cr htio da odluči ... eh

15. Шпанци невиђено смарају, али имају играче за такву игру и та игра им је донела резултате (прваци Европе и прваци света) и они немају потребе да одступају од такве игре....
    Више волим од такве смарајуће нападачке игре лепу дефанзивну (нешто попут Жабара на овом првенству), јер јебемлига фудбал је и измишљен да би забавио публику....

16. JEBEM IM MATER ONU SMRDLJIVU ONU ŽABARSKU DA IM JEBEM!!!

17. Италија улази у финале, а Балотели због црвеног картона пропушта финале.

18. Italijani, oprostite se od kredita dečko...

19. Kakvi su useri ovi Italijani ... ma preokreću Švabe

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.