U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Хвала. Сад баш 'тео да мењам и одлучим се да ипак не мењам. Јебем га, треба да дође и Јангових 5 минута бар против Украјинаца. :Д
Novih 5 miliona i po 4 igraca iz jednog tima. Pa ovo je predivno.
Et', izbacim ozila i Kristinu, uzmem Džagoeva i Aršavina. Jebo me konj da me jebo konj-
Nisam siguran da će danci i kroati ispasti al ako bude tako ovo će mi biti postava za četvrtfinale
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-140.png
Razmišljao sam da izbacim ozila al sam se predomislio mora da proradi
Убацио Гебреселасија уместо Ђорлуке ово коло, и Тореса уместо Ибрахимовића. Гебре се тотално исплатио, а Тореса ћемо тек да видимо. Џагоев донео у прва два кола поене и задовољан сам тиме што су ГРЦИ ПРОШЛИ! А ЈЕ А А А А А
Ja ubacio Gebrea jer nisam znao koga drugog,kad ono,12 bodova u 2 kola :D
Ronaldo ispostovao kao kapiten, hvala kurcu.
ја добро прошо, 40 поена у два дана остало ми још шпанац француз додиграју. а после ћемо да видимо како ћемо
Meni jos cela odbrana Francuza i Engleza i Nasri. Vec sam napravio tim za 1/4 finale :P
Катастрофа коло, али баш ШЕЛОЛ. Опет се ослањам на Тореса, само да није превише да даје голове на две утакмице заредом.
Опесам дао траку Торесу, ако опет буде мрка капа, увек имам Ибру и Стевана сутрадан....
А ви Жабари, истрајте једном у одбрани!!!
Лоше у пичку материну, 6 играча 12 бодова. Сад ми треба Торесов хет-трик и Касиљасов клин шит уз одбрањен пенал...
Него, пише ми да имам 5 "динара" у банци, а имао сам нула. Јесмо то сад сви добили пред следеће коло, тј. пред четвртфинала?
Изгледа да јесмо....
Jesmo, jesmo
Кришћиано капетан!
47 и чекам Лескота, Мексеса и Окслејда.
41 и чекам риберија да забибери и још има капитенску траку. Усрали ме Џагоев, Лам и Торес, па сам сад пребацио капитена Риберију. А у курац1
Једва чекам да се ово говно од кола заврши, срамота ме погледати бодове.
Koliko otprilike uzmete poena po kolu?
Ja proslo 41, sad 38 i cekam Leskota i Koscelnija.
Retard nisam gledao ko igra pa uzeo Mvilu i Abatea.
aa tek sad vidim stavio saronova umesto abatea retard