Fantasy UEFA Euro 2012

1. Proslo 49, prvo 21, sad 30 i cekam celu odbranu Engleza i Francuza i Nasrija.

2. Прва два 44 и 48, сад упола толико, а чекам још Џерарда, Терија и Евру ако га овај убаци.

3. Rosoneri
    Koliko otprilike uzmete poena po kolu?

ја сам и прво и друго уз`о по 53. сад сам на 39 ал чекам још риберија као капитена да ми дуплира бар 7 појена па сам опет на 53 :) Иначе нисам стиго да убацим Шнајдера па ми осто Полански који није узо ништа и изгубих и ту још два бода, ал нема везее, биће боље

4. ja tek od drugog kola poceo, mogao bih pl od jeseni

5. е а чек, кад уђеш од другог кола не дају ти неки просек за прво, него тако с хендикепом играш?

6. valjda nista
    ma ne gledam to, samo da se malo upoznam sa konceptom fantazija

7. и сад да ме неко пита што сам убацио Ел ниња уместо ИБРЕ КАДАБРЕ и на то искористијо вајлдкард не бих знао да му одговорим....

8. I da se zahvalim sudiji sto nije svirao gol, izgubio bih 12 poena.

9. Очајно сам кренуо, пао с првог и мислио сам да ћу завршити на 3. или 4. месту. Ипак сам и ово коло завршио на врху табеле, извукоше ме Касано и Касиљас јуче, и Олсон и Стевица Џ данас.

Извршио сам већ доста измена, натрпао Португалце и Швабе, а ниједног Грка ни Чеха нисам узео, јер очекујем пролаз ових првих у полуфинале. Не знам шта да радим са друга два пара, ту нисам нимало сигуран... Мада ми се чини да су Шпанци и Енглези у благој предности, не бих отписивао ове друге, Жабаре нарочито.

Допуна: Сад сам извршио још пар измена и то је то, с њима идем у четвртфинала. Убацио Роналда и Варелу (јефтин; можда неће играти ни минуте, а опет можда га буде усрао неки гол с клупе), а Тореса сам задржао, јер и даље верујем у њега. Само да ме Дел Боске не зајебе остављањем на клупи.

10. 57 поена, прикрадам вам се као мачка.

11. Зашто ми није извршена аутоматска измена? Требало је да уместо Мађа уђе Олсон, ту бих добио још 6 поена... Чисто информативно...

12. Нема тога, ваљда зато што ти овде дозвољавају да у току кола сам одлучујеш кога ћеш да избацујеш, а кога да убацујеш. Поручују ти да си сам кројач своје судбине, иако мене Блан овамо излуди ротирањем Евре и Клишија, јебем ли му лебац француски.

13. Izbacio Ibrahimovića i ubacio Toresa. To je kad žuriš da napraviš tim za četvrt-finale. Da ga nisam izbagio imao bi tu negde oko 45, a ovako 39.

14. Ja sam zasad na odličnom šestom mestu.Isplatilo se što sam vratio ibru u trećem kolu i Ronaldo konačno proigrao odlučio sam da ostavim njega a izbacim ozila u četvrtfinalu cenim da će uterati česima bar jedan gol.

15. Lepo peto mesto. Kako je bilo posle prvog kola mislio sam da ću biti poslednji. Odbrana mi lepo donela sad 41 bod

16. е а чек, кад уђеш од другог кола не дају ти неки просек за прво, него тако с хендикепом играш?

Хендикеп ко и у ПЛ.

17. Пу, ово треће коло ме спустило на двајстреће место.... И још ми је највише бодова донео Олсон којег сам игром случаја ставио уместо Евре....

Ово ће ми бити тим за четвртфинале....
    http://www.dodaj.rs/f/o/yZ/3wUcKP7r/euro.jpg

18. http://www.dodaj.rs/f/3r/cC/1CAoh8oQ/untitled.png

Moja nada. Samo ne znam dal Kjelinija da ubacim, pošto vidim ne igra nešto trentrno.

19. Opao sam dosta ... čak do 17 pozicije,ubilo me ovo zadnje kolo ... jbg, i to je za ljude
    Mnogo sam bolji u onim pogadjanjima rezultata na EP.Tui+ sam trenutno 14 u Srbiji ( do neki dan sam bio na 1. poziciji),a u Evropi na 68.
    http://img585.imageshack.us/img585/6218/70365910.png
    Moj tim ... smorilo me da tražim igrače ... stalno bio u minusu jedva sam sastavio tim

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.