Fantasy UEFA Euro 2012

1. А јебем ти, који сам дебил. Заборавио сам да направим нови тим за накаут фазу, а таман сам био мало уш'о у штос. :Ѕ

2. НИсам хтео да откривам свои гениални план, ал сад може. Ставио сам Португалце, Немце, Шпанце, Грке и једног Чеха, Грци и Чеси да попуне буџет своим малим ценама како би имао за ове буџоване лолок. Саће видимо шта ће да буде, Кристиано капетан га утера.

3. 25 poena od 3 igraca Portugala. Dovoljno. Kristi kapiten ga uterao.

4. Ne znam dal da ostavim kapitensku traku kod kristijana il ipak da je dam gomezu.Ovde nije moglo bolje pepe 7 poena i kristijano 12

5. Jbt sad se razmisljam sto ne ubacih Pepea mesto onog Spanca malog.

6. 7 поена пепе, 7 жао переира, 7 мутињо, и 12 роналдо. 33 поена из једне текме сутра имам 4 немца, надам се да ће утрпају Грке.

7. Je l' da menjam Kristija sa kapitena?

8. Неће да ме логује говно!

9. И ја размишљам да ли да пребацим капитена с Кристијана на Гомеза...

10. Meni je Gomez kapiten, računam da će Grekosima da ugura barem jedan komad. Odličan Pepe i Ronaldo, imao sam tu i Humezbaha i Pilara koji mi doneli po 3 poena, solidno za sad.

11. Kenja ovog Fejza jbt... Ajmo midžeti moji španski! I Nemci! Samo pobede bez primljenog gola!

12. Ајмо Сифакисе, Фортунису, Манијатису, Ламе, Швајнштајгеру и Гомезу, донес'те ми бодова!!!!

13. Gomez ne igra LJOLJ

14. Срећно вам у наставку такмичења, мене јуче и прекључе није радио нет, а био сам превише лењ да одем до некога да наместим тим, тако да сам пуко... јебага

15. Ladno je izbacio coveka koji mu je dao 3 od 5 golova u grupnoj fazi.

16. Да сам знао да ставим Лејмару за капитена лоло, ал нека, имао сам поверење у Кристиана дечка и оставио га хњо хњо хњооо

17. LEV SVRŠIM TI PO FACI, NAČISTO SI ME SJEBO GOVNO JEDNO ŠVABSKO!!

18. Која испала са Гомезом, срећа па га нисам имао у тиму :Д Боатенг-Кедира, то је то. Имам лош осећај, све се мислим како ћу након константног вођства на самом крају да паднем на друго-треће место, Реал Сосиедад фазон.

19. ja sa 23 pozicije se popeo sada na sedmu...imam 38 bodova i jos 5 igraca cekam u ovom kolu....koi sam čelzi

20. Meni jebeni Gomez bio još i kapiten, tako da sam ga duplo ispušio.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.