Fantasy UEFA Euro 2012

1. А јебем ти, који сам дебил. Заборавио сам да направим нови тим за накаут фазу, а таман сам био мало уш'о у штос. :Ѕ

2. НИсам хтео да откривам свои гениални план, ал сад може. Ставио сам Португалце, Немце, Шпанце, Грке и једног Чеха, Грци и Чеси да попуне буџет своим малим ценама како би имао за ове буџоване лолок. Саће видимо шта ће да буде, Кристиано капетан га утера.

3. 25 poena od 3 igraca Portugala. Dovoljno. Kristi kapiten ga uterao.

4. Ne znam dal da ostavim kapitensku traku kod kristijana il ipak da je dam gomezu.Ovde nije moglo bolje pepe 7 poena i kristijano 12

5. Jbt sad se razmisljam sto ne ubacih Pepea mesto onog Spanca malog.

6. 7 поена пепе, 7 жао переира, 7 мутињо, и 12 роналдо. 33 поена из једне текме сутра имам 4 немца, надам се да ће утрпају Грке.

7. Je l' da menjam Kristija sa kapitena?

8. Неће да ме логује говно!

9. И ја размишљам да ли да пребацим капитена с Кристијана на Гомеза...

10. Meni je Gomez kapiten, računam da će Grekosima da ugura barem jedan komad. Odličan Pepe i Ronaldo, imao sam tu i Humezbaha i Pilara koji mi doneli po 3 poena, solidno za sad.

11. Kenja ovog Fejza jbt... Ajmo midžeti moji španski! I Nemci! Samo pobede bez primljenog gola!

12. Ајмо Сифакисе, Фортунису, Манијатису, Ламе, Швајнштајгеру и Гомезу, донес'те ми бодова!!!!

13. Gomez ne igra LJOLJ

14. Срећно вам у наставку такмичења, мене јуче и прекључе није радио нет, а био сам превише лењ да одем до некога да наместим тим, тако да сам пуко... јебага

15. Ladno je izbacio coveka koji mu je dao 3 od 5 golova u grupnoj fazi.

16. Да сам знао да ставим Лејмару за капитена лоло, ал нека, имао сам поверење у Кристиана дечка и оставио га хњо хњо хњооо

17. LEV SVRŠIM TI PO FACI, NAČISTO SI ME SJEBO GOVNO JEDNO ŠVABSKO!!

18. Која испала са Гомезом, срећа па га нисам имао у тиму :Д Боатенг-Кедира, то је то. Имам лош осећај, све се мислим како ћу након константног вођства на самом крају да паднем на друго-треће место, Реал Сосиедад фазон.

19. ja sa 23 pozicije se popeo sada na sedmu...imam 38 bodova i jos 5 igraca cekam u ovom kolu....koi sam čelzi

20. Meni jebeni Gomez bio još i kapiten, tako da sam ga duplo ispušio.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.