Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Нисам мењао капитена, остао ЦР. Могу мислити како је Гомез попиздео, да је играо целу мунуо би један сигурно и био корак ближи златној копачЦи. Али реално и овако имају убица напад, могу мислити следеће сезоне шта ће Дортмундов дует Геце - Ројс радити у Бундеслиги.
Lev me upropastio sa guranjem Kljusea a ne Gomeza! Sad sam morao prebaciti na El Ninja za kapitena, aj valjda ce uvaljati koji Francuzima, osim ako opet ne budu igrali sa šest veznih....
мене унаказила немачка одбрана, Лам дао гол ал ови пајсери примили два комада. Заборавио сам да убацим самараса уместо тореса за текму иако ми је у изменама и сад мора батштубер мртви да блеји и да ми да један бод уместо Исус са 5... ал небитно и даље у врху. треће место. само што имам још само 3 играча ове две текме од тога Риберија, Пирла и оног шминкера Тореса. Што значи очекујем фазон 3 бода укупно -.-
Јоакиме Леве, слиноједачу, зашто ниси Гомеза ставио у стартну нестављачу Гомеза децхко?
Чекају ме Икер, Алба, Бускетс, Стеван Џ и Торес, ваљда ће ту пасти неких двај'с бодова.... Ал' добро је, са досадашњих 30 бодова, врћили су се моји пулени у горњи део табеле....
Djordi Alba, Tores, Stiven, Inijesta i Parker. Uci ce nesto valjda, kuc kuc kuc da ih ne ureknem.
Ја само Еспањолце, Касиљас, Алба, Фабрегас и Торес.
Uz malo sreće mogu upasti i u prvih 20. Da me nije zajebo Lev za Gomeza imao bi mnogo veće šanse.
Ne igra Tores u startnoj, sad sam zvanično puk'o ko zvečka.
Ni gomez ni tores...pa jel ovo moguce....cuj igrati bez napadaca...pisam im se u fudbal...AJ NASRI jebi cigane
Како ме усрало са одбраном.... Переира заврши без примљеног гола, Лам са голом, а Ђорди Алба са асистенцијом и без примљеног гола....
Курац, сад не знам да ли да избацим Тореса и Гомеза, или да их оставим. Можда су Швабе мало измешали тим јер су играли против лакше екипе....
Uzdam se silno u Balotelija...Gomez, Tores i Nasri sinoc mi tek po 1 bod doneli ispao sam cak iz prvih 10
Je l' mi verujete vi da sam izbacio Cabi Alonsa i ubacio Iniestu mesto njega.
Meni jos ostaju Di Natale,Djakerini i Milner,neko ispada sigurno.
Sinoc od Spanaca 24 poena(Alba,Silva,Buskets,Cavi)
Ostao mi Ašli Kol i Gerard.
Izbacio sam i Gomeza i Torresa i ubacio Silvu i Nanija, i sad se mislim da vratim Gomeza jer mislim da je Lev samo mešao i odmarao tim i da neće više valjda da ubacuje Klosea u startnu.
Ajmo još 5 minuta pa cela odbrana klin šit opaaa
OPAAA ovo me izvuklo sad još žabari da prođu i biće odlično.
И ето ме другом месту, пу.
Ко је опаснији у нападу, Коентрао или Жоао Переира?
Ја и за полуфинале у тиму имам Петржелу, Макоса и Фортуниса олололо
Pa Koentrao pobogu.
Laki meni fortunis i laštuvka popunjavaju roster :)