Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://i46.tinypic.com/yjpft.jpg
vidovitatanga
oceskuracsine36p
mislimonavas
Nisu moji nego od nekog lika koga zovu Pače, al su meni zanimljivi:
pacemama
pacedrvo
paceimbuskljuc
od moje keve:
hiljadujednanoc1001
a ja svoje nisam menjo nikako..prosto su anbrejkabilni lolo
menisekaki
Hahahaha Majo! :D
hiljadujednanoc1001
umirem
+1
Šta će žena kad voli tu seriju. :)
jebemmatersvimakojivoleinter22
jedan od omiljenih :D
Na mojoj godini sa faksa imamo mejl na kome je sifra seksi_maca.
Moja sifra ne Brazzersu je dososamdadrkam.
Malo je reći voli lolo
fun fact: u srbiji je internet zvanično uveden 28. 02. 1996. :)
Fun fact II: Bruce bio na PMF smer informatika dok nije namirisao pičku... bio jupak sistem sa BBS serverima - crno beli internet :))
http://www.freestockphotography.com.au/stockimages/518.jpg
Razumem samo ovo sa pičkom.
Sta to kao na PMF-u nije bilo picetine?! U moje vrijeme jeste. Ko rasade! :)
a pa da, '91. su se fon, etf i pmf povezali preko rcub-a, pa je lagano otale krenulo... bogme bruce, pa ti si deo srpske internet elite! :pruža ruku: :D
Zanimljiva tema.:) Ja sam koristila svojevremeno takve pasvorde da sve i da je neko pokusao da pogadja, ne bi bilo sanse, toliko su bili glupi. Uzimala sam nesto sto mi je trenutno na stolu i sl. tako da je bilo nesto tipa:
jednatrecinajabuke
dzempersarupomnarukavu
trikockecokolade
A kontala sam i da je za pasvord super uzeti nemacke reci od po 10-ak slova.
ima na PMF-u, ali ne na informatici i matematici - to su smerovi za brkate mašince oba pola... što se ovog ostalog tiče: zamisliš internet kao oglasnu tablu, deset minuta kucaš programčić koji te vodi do servera na kojem u linijskom editoru otkucaš svoj post, a onda dođeš za tri dana da vidiš da li je neko odgovorio... ludo bilo, komunikacija gotovo istovremena... posle su izmislili miša i windows... :)
Daj, banuj se za spem. :) i ovaj smajli da ublaži rečenicu.