Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kako je saliven danas pisao po robertsonu.. znaci gledam ono i ne verujem sta robertson promasuje :/ Valjda ce do sutra da se opasulji
Курац сјутра, ноћас завршавају. Биће неизвјесно, јер је Робертсон узео посљедња два фрејма. Да је било 10-6, било би практично готово, а овако, са 9-7 за Ронија, може ту свашта да буде...
Na rezultati.com pise da igraju u 15:30, a posto je to proslo danas, znaci ostaje sutrasnjih 15:30 :D Mada,trebalo bi da ima i vecernja sesija od 8.
verovatno si ti u pravu,nemaju ovi pojma na internetima.
Ево, са званичног сајта свјетске снукер федерације:
10am
QF2 Jamie Jones 7-9 Ali Carter
QF4Ryan Day 5-13 Matthew Stevens
2.30pm
QF3 Ronnie O'Sullivan 9-7 Neil Robertson
7pm
QF2 Jamie Jones v Ali Carter
QF3* Ronnie O'Sullivan v Neil Robertson
ajmo roni :))
Саливен осваја, сто посто. Сјебаће Картера у финалу.
Картер треба прво да прође Џонса (то ће се десити), па онда Мегвајера (тежи случај).
Картер фино игра у задње време, мислим да ће проћи, ал густо.
А Мегвајер разваљује, уништио је несретног Хендрија, који је прије тога почистио Хигинса и Бингама. По мом мишљењу, ту је Мегвајер фаворит, и то не мали.
žao mi je džonsa, baksuz. na kraju će ga ovaj dobit a uopšte nije bolji
Није. Мени се јако свиђа ово што је Џонс приказао на овом свјетском првенству, и волио бих да догура што даље. А Картер ће да се некако профуња, исто ко против Трампа (мада свака му част за оно, што јес јес).
Идемо Рони, 13-10! ПОЛИВААААААААААААААЈ!!!!
КАРАЈ ГОВЕДО БРЕЕЕЕЕЕ
Snuker gleda gospoda.
i
nije gospodski.
U pravu si.
SEKSUALNO OPŠTI SA SISAROM TIPA PAPKAR
i
PROSIPAJ FLUIDNU IZLUČEVINU MUŠKIH PRIMARNIH SEKSUALNIH ORGANA.
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/02/feel-like-a-sir-rage-face.png
That's more like it.
Maguire - Carter 14:00
O'Sullivan - Stevens 20:00
melje roni
ubi salivan ovog ... i treba...zagrevanje za finale
Силно је почео али је изгубио 5 фрејм..а ево и шести је пред губитком, требају му два снукера да би добио фрејм.