Бермуде, шорцОви - проблем са смером померања ногавица

1. Када лежим на леђима а ноге су ми савијене у коленима и ногавице од бермуда/шорца крену да се померају под утицајем гравитације, па ја кренем да их вратим у првобитни положај да ли их подижем или спуштам?
    Зато што их померам у овом правцу
    http://www.dodaj.rs/f/6/ZG/3Je6y1Ql/bent-leg-lift.jpg
    и гледано одоздо ја их подижем, али то је у ствари спуштање ногавице низ ногу. Оћу думрем, не могу да провалим одговор :(

Помоз'те...

ПС: Ово на слици нисам ја, Вукајлијашице могу да се суздрже од слања пвтова...

2. Bermude su meni toliko nepotreban komad odece, skoro k'o prsluk.
    Mislim nosi sorc ili pantalone, a ne ovo nedefinisano.

3. Zanima ga za dizanje nogu na sto dok je za kompom, al' stavio ovo da ispadne da vezba .
    ХЊОО

4. Ако гледаш за себе онда спушташ, а ако гледаш за Исака Њутна онда подижеш, јебале те бермуде.

5. јебале те бермуде.

Плус хиљаду

6. Обуци тренерку.

7. Само је СМарко као покушао да ми одговори (а и то није нешто), остали ме прозивају што носим бермуде.

Контајте да је шорц и с њим имам исти проблем...

8. Brate, kad skidaš bermude u stojećem stavu ti ih spuštaš na dole. Isto ti je i u ležećem položaju. Kad nogavice vučeš na dole- spuštaš ih, a kad ih vučeš na gore- podižeš ih. Ne razumem šta je tu nejasno :)

9. Да али када стојиш и када лежиш, ноге ти не иду на исту страну. Када стојиш оне су на доле, а када лежиш на горе су. И онда их ја вучем на горе, али их у ствари спуштам. Разумеш?

10. Skini se u gace.

Па реално најфункционалније решење.

11. Па спушташ их са себе, рецимо тако :)

12. Џеки кобјаснио како се осећам по овом питању
    http://www.itusozluk.com/image/my-mind-is-full-of-fuck_176822.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.