Random predlozi

1. Moj predlog je da se vrate ktitori i da se ukinu značke i ta sranja. Ustvari bole me kurac do jaja su značke nego hoću da se vrate ktitori da mogu da promenim nick. Znači ako ne vraćate klitore dajte nam opciju da menjamo nick zato što zato. Ma samo da može da se menja nick pa kako god jebo me on

2. Što brate, kul ti je nadimak.

3. Aj još me i ti popcrkavaj malo

4. Ja sam za ali da "palac" omogućava izmenu nadimka i da ostane stavka da se vidi ko ti je šta omiljenovao.
    Značka - boja na četu
    Medalja - spisak pratilaca
    Orden - sajt bez reklama
    Pehar - groblje
    Kruna - brisanje i editovanje svojih dela

5. Snobe, baš jeste kul nadimak. Ti si mi u top10 sa Vagilnim, Baršunastim Rčom & Co.

6. Formatiranje teksta, bilo sta sto bi poboljsalo citanje definicija ( necu da imam 25 ocena po defki, ma koliko bilo pluseva i minusa ), zabraniti svakom clanu da pravi postere, reakcije i da ocenjuje bilo sta dok ne skupi 100 bodova na defkama

i keve vam, dajte opciju da se menja nick, makar i jednom mesecno
    smorio sam se

7. Orden - sajt bez reklama

Нађеш ад-блок и то је то.

Никако, некоме би дунуло да побрише своје генијалне дефиниције, док нечија срања стоје на сајту.

8. Pa nije toliko lud da briše kvalitetno. Malo ih ima sa krunom a to su kvalitetni autori.

9. Откуд знаш кад ће некоме да прегори лицна. :Д

10. Orden - sajt bez reklama

to je najgluplja moguca nagrada

11. to je najgluplja moguca nagrada

Ваистину. Поготову јер је свако ко је већ довољно паметан да скупи пет одабраних сконто да постоји нешто што се зове адблоцкер.

12. Meni reklame ne smetaju. Unose dinamiku.

13. Adblock i svi imamo sajt bez reklama! Ninka,koju crnu dinamiku, ja jednom usao na vuku bez adblocka, smarao me neki samsung preko celog ekrana, ko da sam mongoloid.

14. Hahahahahaha jebem ti sunce! :D Ne znam, meni ne smetaju, im'o sam adblock pa me smorio. :)

15. Ja sam to jednom prdelagao, pa ću još jedared reda radi....

KAJZENEN AJ NA DA TURIŠ NEKI RADIJO STANICA PA DA SVIRA MUZIKE U POZADINE! OPAAAAAA

I da mi tu napravimo radijon emisiju, eto javljam se dobrovoljno, radio sam godinama na radio stanicama što privatnim što državnim, znam radijo u dušu opaaaaaaa

16. Samo mi još to treba. :)

17. Znam, zato i predlažem opaaaaaaaa :D

18. Palac - Da vidiš kome su tvoja dela omiljena
    Značka - Izmena nadimka
    Medalja - spisak pratilaca
    Orden - boja na četu
    Pehar - groblje

Je l' sad bolje? :)
    Većina zna za adblok tako da ste u pravu. Nema potrebe za opcijom "sajt bez reklama".

19. Boja na chetu

Jebote,ja i dalje ne verujem da se palite na chat ko da sta na krstarici 2001.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.