Kada sam biJo mawi, trenir'o sam...

1. Ok. Svi smo mi kao klinci nešto trenirali...Ili su nas keve terale da idemo u muzičke škole i sviramo jebeni klavir, ali to je već neka druga tematika. Pišite šta ste, gde i kada trenirali. Koliko je dugo to trajalo? Zašto ste poslušali strica i otišli na jebeno rvanje? Zašto vam je ćale zabranio da trenirate mačevanje? Ko vas je od drugova zadirkivao što ste na Marakani trenirali atletiku 'mesto fudbala? Jel' ste i vi trenirali karate do prvih batina a onda zapalili odatle brzinom munje? Gde je granica između plesa i klasičnog baleta? Kakav vam je bio trener i koliko je bio lud? Na sva ova pitanja, molim vas, odgovorite iskreno i po mogućnosti, OHNE SPAM!

Ja sam kao klinac trenirao fudbal i to je trajalo otprilike dva meseca. Sećam se, to je tako spontano došlo da ja i par ortaka odemo na trening nekog levog ortaka i sledeće što znam je da smo počeli da treniramo. Bilo je i džabe pa je verovatno to prevagnulo odluku mojih roditelja ( čitaj: keve ) da mi ipak dozvole to moje bavljenje sportom. Klub je bio lokalni, onaj kome sam ostao odan i do današnjih dana -

FK Bežanija

Napred Lavovi! Mi smo naravno bili smešna skupina koja je jurcala na sve strane za loptom ali je bilo kul. Sve do gostovanja u Kolubari, tojest. Ne samo da su nas izbušili 7:1 ( možda sam malo i oduzeo ) nego su ortaku, izvesnom Stevandrci, slomili nogu. Bili stariji od nas i brkatiji, jebiga. Moj ga ćale nosio u bolnicu, ja se ukenj'o. Trener nam je bio Gale, Gaćeša se prezivao, i kažu da je bio odličan fudbaler. Imao je uzrečicu ''Idemo, idemo, ajmo Asprilja'' kojom nas je bodrio tokom utakmica koje smo igrali. Mene je gotivio i dao mi je dao igram po 15min. u svakoj tekmi. Gde god da je danas, veliki pozdrav za njega. Na kraju me sve smorilo, i porazi, i batine, i pičke materine. A i keva me smarala. I tako sam ja danas postao intelektualac. A mogao sam levo krilo C. Zvezde...E u kurac!

2. фудбал-2 године
    баскет- 7 година

3. nikad ništa, i ja sam išao u muzičku. jedino sam jedno ljeto, kao mali, vozio kajak :(

4. Karate dok sam bio malac, 4 godine i posle sam pobucao kimono.
    Košarku evo već 12 godina i još uvijek, mada od prije 4-5 godina ja dobijam platu a ne plaćam njima članarinu :)

5. Ишао сам на курате преко 7 година.. Јебем ли га зашто сам то баш хтео... Ваљда је тад било популарно због Лија, Ван Дама, Ренџера и Корњача, јебем ли га...
    Стиго до браон појаса и баталио ради рукомета, био сам тада крупан, нако, солидан за крило... Разредна ме позвала диграм текме, и тренирао сам једно 6-7 месеци, док ме није изоставила један меч за теренску поставу, и онда сам је оћеро у курац...
    У међувремену сам се нешто млатио са ортацима око фуце, као вежбали смо интезивно и такото, али је то клиначка фора била, јебага... Мада, узели смо 3 турнира у тим категоријама, мало ли је?! лоло

6. Кошарку, пливање, стони тенис као клинац. БИо сам активан врло, иако сам бијо дебел.

7. Košarku evo već 12 godina i još uvijek, mada od prije 4-5 godina ja dobijam platu a ne plaćam njima članarinu :)

Ma, ukenjalo te lololo :)))

8. Sećam se i ja tog karatea ( otišao jednom, nikad više ). Ogeuke blokada, ''konjski'' stav, mavaši itd...Kako ide to sa danima posle crnog pojasa?

9. karate, šotokan stajl lolol,doguro do zelenog pojasa, al onda master zapalijo u žabariju zbog nekog duga,tako da nisam stigo da naučim hea jodan.
    EDIT: igro sam i fucu 10 godina u žnj tombe ligama, al ako sam najviše dvadesetak puta za to vreme bijo na treningu, tu me pljuni.

10. Пливање 2 године, гимнастике исто две....баскет 5-6, тенис 4 године, и стонџа 1-2 године..

11. Ma, ukenjalo te lololo :)))

Studira se, pa svaka para dobro dođe :))
    Al' znaju i oni nekad da zajebavaju sa tom platom pa popizdim :)

12. Ja tekvondo pet godina, stigla do crvenog pojasa i batalila zbog folklora, koji igram već 11 godina.

13. Ja tekvondo pet godina, stigla do crvenog pojasa i batalila zbog folklora, koji igram već 11 godina.

Borbena žena, narodskih običaja, a još i u kondiciji... lolo

14. Borbena žena, narodskih običaja, a još i u kondiciji... lolo

Ne valja se kačiti sa mnom! lolo

15. a još i u kondiciji

Ma u kojoj crnoj kondiciji, to ih tamo na folkloru uče ona kola da se kurče po svadbama i ostalim opštenarodnim veseljima. :D

16. koi ste sportaši ee

17. Od svega pomalo. Povuk'o na ćeleta.

Fudbal 1g, košarku 1 i po g., odbojku- Dok mi nisu tražili članarinu, rukomet- nešto malo, stoni tenis- dok nisam shvatio da mi nije potrebno, tenis-prob'o, sjeb'o ruku, batalio..

18. boks - 3 mjeseca
    jiu jitsu - 4 mjeseca
    fudbal 5-6 mjeseci

koi sportista lolol

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.