U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A gde će pseto da igra basket. Nadam se da dolazim sledeći vikend, amateri. Ako mi do tad ne otpadne koleno, rame ili nešto treće
pseto igra baš dobro
Videćemo i to. Ja sam operisan, ali se najviše nerviram i najmanje skačem
pa i ja sam operisan pa igram. Jes da sam operisan u glavu,al nema veze.
Musli je plenio potezima, od suteva sa penala koji zavrsavaju od ovih sto se lade, preko promasenih zicera do 2 ubodene trojke
Samo ako bi mogla subota neka, bilo bi idealno :)
K'o da je nekad bio uslov na VOS-u ili VBČ-u sportsko umeće.
Dobro je gusti, nismo se jos istusirali od ovog basketa ti vec pricas o sledecem lololo.. da nisi japanac?
Inace, onaj prst me jebe straobalno, natekao samo tako, kao cevap. i ne merem ga savijem.
I da, mozda se vi smejete Musliju al bicu ja bolji iz nedelje u nedelju.. Prvo sto me jebe je kondicija, a drugo je sut. A i jedno i drugo se brzo popravi :)
A brate nisam japacan, nego željko. Nisam igrao basket mesecima, i evo igrao juče i u sredu, i baš se smorio što nisam i danas mogao. Oporavljajte se, pa se spremajte za derbi glodari :)
Nemojte derbi, onda moram sa gustim u ekipi da igram :(
Veruj mi da želiš da igraš sa kreaturom poput mene :) Ja ću biti simon kapiten. Malo sam lošiji od njega :D
Како сте играли? Колико људи по екипи?
3 na 3.
Gusti, mesta Simona kapitena i Muslija su zauzeta jbg...budi Lazic lolo
Ја баш не знам да играм баскет а и низак сам, ал ко и на фудбалу, вадим се на труд. ололол
Можда свратим следећи пут, за баскет се активирају скроз другачији мишићи, ваља и њих раздрмати. кекееке
Smislite novi sport i ovom sam najbolji, postaje monotono... Hehe čuj mene mahinalno monotono sam hteo da kažem...
:((
Lazić je dobar igrač. Igrao sam sa njim davno. Zato ću biti Radenović!
Pa je l' smo se dogovorili da sam ja Lazić? :(
Да, заборавих да је Лери Лазић...онда си Раденовић.
Када на терен изађе тројка Лазић, Раденовић и Симон Капитен има се усеру глодари од страха. ИМА ЛИ КО ЈАЋИ?
Kad vas Džoni "Pera Božić" Kurajber do'vati nećete znati šta vas je snašlo
Божић, Мусли, ко је трећи? лоло