Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ало бре слепци де сте?
Ja došo gde ste vi?
Dobar sketba bio, jedino su nesto Deki i Jebac neprimetni na terenu al to je vec njihov problem lololo
Јебем ли вас уста тражио сам вас ко лудак 40 минута и вратио се у Чачак ево сад сам стиго.
Deki i Jebac najbolji na basketu. Dabl dabl ucinak.
Dobar basket, jebem trojkama i otetali smo romski zaljubljeni par sa klupe. Sto se mene tice, dosta.
Јебем ли вас уста тражио сам вас ко лудак 40 минута и вратио се у Чачак ево сад сам стиго.
Ne seri?
Pa ja prisao nekom liku za kog sam mislio da si ti, pitao ga " jesi ti jebac?" on kaze jesam, i onda je dosao kod nas igrali smo basket par sati..
Људи ја сам озбиљан 100%.
i ja sam. i to 10000%.
Потврђујем!
Ne mogu da verujem da nisi prepoznao nas 7 na terenu, ako nista drugo, makar po tome da smo daleko atraktivniji od ostalih.
Džonijevo ,,vredi'' kad da koš uz faul je dovoljan razlog da nas sledeći put bude bar 10.
Неам појма јеботе, нисам имо ниједан број меморисан у телефону, нисам мого Псета да исцимам да дође да ми покаже ђе сте.
А јебига, играћемо некад.
И да, да ми се додели круна јер сам КРАЉ ПРОМАШЕНИХ ЗИЦЕРА!
Duka popio bananu opaaaaaa
Ja sam popio 4 komada jebem ga u usta valjevskokrakata lolo
Fin basket bio, gazi je opravsao nadimak muslija. Noge me ubise brateu
5 si popio, ali rekli smo da ne brojimo
Insinuacije.
5 je popio, i spušio paklicu za sat vremena. Pseto Bukovski lololo
baš, počeo da baroniše ko Deki...
Ko laze nek jede govna!!1